Acasa Revista Presei Revista presei, 9 noi.: Grupul Volkswagen e mai „tare” decat Toyota. Ce a pierdut Formula 1

Revista presei, 9 noi.: Grupul Volkswagen e mai „tare” decat Toyota. Ce a pierdut Formula 1

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Formula 1 a pierdut, din cauza crizei economice, un nou nume important – poate pe cel mai important – din cadrul industriei auto, Toyota completand o lista „grea” pe care mai figureaza Honda, BMW si Bridgestone, retrasi in ultimul an din Marele Circ, scrie stiriauto.ro.

Piata auto mondiala a atins punctul minim, iar vanzarile anuale ar putea ajunge la 60 de milioane de unitati in 2009 si 2010, fata de 70 de milioane in precedentii doi ani, a declarat, duminica, seful aliantei dintre grupurile Renault si Nissan, Carlos Ghosn, citat de Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Renault a anuntat ca din 2011 va incepe in Spania productia unui mic vehicul electric de doua locuri, iar un an mai tarziu va construi in Franta un alt model 100% electric de dimensiunile lui Clio, masina ce va reprezenta doua treimi din vanzarile de vehicule electrice ale marcii in Europa, scrie hotnews.ro.

Cercetatorii din Noua Zeelanda au realizat un studiu care viza impactul negativ asupra mediului al cainilor si al SUV-urilor. In urma datelor colectate, a reiesit ca animalele de casa sunt mai daunatoare pentru planeta decat masinile, relateaza automarket.ro.

Grupul Volkswagen a devenit cel mai mare constructor din lume, dupa ce in primele 9 luni ale acestui an a reusit sa depaseasca usor la vanzari liderul Toyota, potrivit promotor.ro.

Lasa un comentariu