Acasa Revista Presei Revista presei, 9 oct.: SUV-ul Dacia ar putea costa 18.000 de euro. Romanii nu vor leasing, ci sa fie proprietari ai masinii

Revista presei, 9 oct.: SUV-ul Dacia ar putea costa 18.000 de euro. Romanii nu vor leasing, ci sa fie proprietari ai masinii

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Viitorul SUV Dacia, despre care presa a scris ca se va numi Kanjara, urmeaza sa iasa pe piata in vara lui 2010, preturile ar putea sa fie in jurul a 18.000 euro, iar gama de motorizari va cuprinde propulsoare cu puteri intre 85 si 140 CP, scrie site-ul francez argusauto.com,preluat de hotnews.ro.

Romanii prefera sa fie proprietarii masinilor pe care le conduc si sunt reticenti fata de folosirea unei masini in sistem de leasing operational, a spus Kurt Leitner, directorul executiv al Porsche Finance Group (PFG). In cadrul contractului de leasing operational, clientul plateste doar pentru utilizarea autovehiculului, fara sa-l achizitioneze, relateaza Business Standard.

Honda a anuntat joi (8 octombrie) startul oficial al productiei europene a modelului de segment mic Jazz, potrivit automarket.ro.

Volkswagen AG, cel mai mare constructor auto din Europa, prevede ca piata auto mondiala va reveni la performantele inregistrate inainte de recesiune cel mai devreme in 2013, a declarat directorul executiv Martin Winterkorn, citat de Bloomberg, informatie preluata de Business Standard.

Koenigsegg si Saab vor primi 610 milioane de dolari din partea guvernului din Suedia pentru a sprijini compania in perioada urmatoare, informeaza automarket.ro.

Toyota Motor este investigata de catre autoritatile americane pentru siguranta traficului, in urma unor reclamatii privind corodarea sasiului la modelul pickup Tundra produs in 2000 si 2001, care ar provoca defectarea sistemului de franare sau pierderea rotii de rezerva, relateaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu