Acasa Evenimente Masinile Renault de Formula 1 vor defila in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 10 si 11 octombrie

Masinile Renault de Formula 1 vor defila in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 10 si 11 octombrie

de Adrian Niculescu

Renault F1 (sursa - Renault)

Masinile Renault de Formula 1 vor defila prin Piata Constitutiei din Bucuresti pe 10 si 11 octombrie, conduse de pilotii Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, a anuntat Renault. Din pacate traficul va fi restrictionat in zona, dar Renault promite premii consistente care sa indulceasca supararea si aduce si inlocuitorul lui Megane, denumit Fluence.

Echipa Renault F1 va fi prezenta si la Pitesti, pe data de 9 octombrie.

Traseul din zona Palatului Parlamentului va avea o lungime de 600 de metri, iar accesul in zona va fi gratuit.

Spectatorii vor putea vedea demonstratii de Formula 1, parada pe pista cu modelele sport ale gamei Renault, demonstratii cu Mégane, cascadorii auto, momente specifice de carnaval cu acrobatii si fakiri, precum si parade ale majoretelor si fanfarei militare.

Roadshow-ul Renault din Bucuresti este primul spectacol de acest fel desfasurat in Romania. Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare in alte mari orase ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia si la Technocentre Renault, langa Paris.

De-a lungul celor doua zile de evenimente, Renault va organiza o tombola pentru cei care vor cumpara produse promotionale Renault F1, premiul fiind un Renault Megane Coupe, versiunea de echipare Dynamique.

Recent lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, Renault Fluence va fi prezent in zona expozitionala, alaturi de alte modele din gama Renault.

Restrictii de trafic

Lucrarile de pregatire pentru eveniment si desfasurarea acestuia vor implica inchiderea perimetrului Pietei Constitutiei, incepand cu data de 6 octombrie, ora 00:00, pana la data de 15 octombrie, ora 00:00.

Totodata, in perioada 10 octombrie, ora 00:00 – 12 octombrie, ora 05:00, va fi interzisa circulatia autovehiculelor pe urmatoarele trasee:

– Bulevardul Libertatii, intre intersectia Bulevardului Natiunilor Unite cu Bulevardul Libertatii si intersectia Caii 13 septembrie cu Bulevardul Libertatii

– Bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Bulevardul Libertatii

Lasa un comentariu