Acasa Revista Presei Revista presei, 25 sept.: Volkswagen creste salariile. O caravana Aro a travesat cea mai inalta sosea din Romania

Revista presei, 25 sept.: Volkswagen creste salariile. O caravana Aro a travesat cea mai inalta sosea din Romania

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Volkswagen va creste cu 4.2% salariile muncitorilor din sase uzine germane. Negocierile se vor incheia luni, scrie automarket.ro.

Grupul Hyundai a inaugurat de curand o noua fabrica in Cehia, ce a insemnat o investitie de un miliard de euro si 11.000 noi locuri de munca, potrivit promotor.ro.

O caravana formata din pasionatii marcii ARO a traversat Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. La eveniment au participat 15 masini, relateaza automarket.ro.

AvtoVAZ, cea mai mare companie auto din Rusia, a anuntat ca a ajuns la un acord cu principala confederatie sindicala pentru reducerea personalului cu 27.600 de angajati, din totalul de 102.000, in urma scaderii puternice a cererii, informeaza MEDIAFAX.

Rompetrol a redus joi (24 septembrie) pretul de referinta al carburantilor. Un litru de benzina Efix 95 costa acum 3,83 lei si unul de benzina Alto 101 – 4,44 lei. Pretul de referinta pentru un litru de Efix Diesel este de 3,68 lei, iar pentru unul de Diesel Alto 55 – 3,97 lei, scrie stiriauto.ro.

Lasa un comentariu