Acasa Revista Presei Revista presei, 8 sept.: Lancia a prezentat prima sa barca. Opel vrea concurent pentru Logan. Reva lanseaza doua noi masini electrice

Revista presei, 8 sept.: Lancia a prezentat prima sa barca. Opel vrea concurent pentru Logan. Reva lanseaza doua noi masini electrice

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Lancia a prezentat la Venetia prima sa barca cu motor, iar noul produs a fos promovat cu ajtorul fotomodelului roman Catrinel Menghia. Cu un design creat de Christian Grande, barca cu motor Lancia masoara 13 metri in lungime si dezvolta 1.120 CP din doua motoare diesel supraalimentate, de 6.7litri, dezvoltate de Fiat Powertrain Technologies (FPT), scrie stiriauto.ro.

Opel analizeaza posibilitatea de a construi cu rusii de la GAZ un model de 8.000 de euro concurent pentru Logan, in ideea de a face volume mari pe piata rusa, a declarat pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung seful GM Europe, Carl-Peter Forster. In plus, daca Magna va deveni proprietarul Opel germanii ar putea construi un model de clasa mini ce ar putea dispune si de propulsie electrica, relateaza hotnews.ro.

Constructorul de nisa Reva pregateste doua modele electrice pentru Salonul Auto de la Frankfurt, un hatchback cu patru locuri si o sportiva cu doua locuri, scrie automarket.ro.

Dupa ce saptamana trecuta a operat ieftiniri in doua zile consecutive, Petrom incepe aceasta saptamana cu o reducere a preturilor. Astfel, de luni 7 septembrie ora 16, sunt reduse preturile pe litru la toate sortimentele de carburanti cu 3 bani/litru, anunta capital.ro.

Noile preturi de referinta sunt urmatoarele:

Premium 95 – 3,74 lei/litru
Top Premium 99+ – 4,11 lei/litru
OMV Carrera 95 – 3,88 lei/litru
OMV Carrera 100 – 4,51 lei/litru

Euro Diesel 5 – 3,48 lei/litru
Top Euro Diesel 5 – 3,64 lei/litru
OMV Sprint Diesel – 3,69 lei/litru
OMV Premium Diesel – 3,97 lei/litru

Lasa un comentariu