Acasa Revista Presei Revista presei, 2 sept.: „Rabla”, pe drumul spre esec. Toyota aduce Auris hibrid la Frankfurt. Masina din paine de 15.000 de euro

Revista presei, 2 sept.: „Rabla”, pe drumul spre esec. Toyota aduce Auris hibrid la Frankfurt. Masina din paine de 15.000 de euro

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Programul Rabla va ramane „cu masini pe stoc” desi persoanele juridice vor epuiza cele 10.000 de unitati rezervate in a treia etapa, a declarat Constantin Stroe, membru in consiliul director al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania, scrie capital.ro.

Programul guvernului francez de sustinere a industriei auto prin oferirea de prime la casarea unui autovehicul vechi pentru cumpararea unui nou ar putea fi prelungit dupa luna decembrie, data limita prevazuta initial, a declarat ministrul Bugetului, Eric Woerth, relateaza MEDIAFAX.

Toyota va prezenta la Frankfurt conceptul Auris HSD hibrid, masina care va fi produsa in Marea Britanie si va deveni primul hibrid pe care brandul japonez il fabrica in Europa. Auris va avea consum mai mic si emisii mai scazute de CO2 decat modelul standard. Tot la Frankfurt va fi prezentata o varianta de Prius care se poate incarca si la priza si tot la salonul german va fi premiera pentru noul Land Cruiser, potrivit hotnews.ro.

O echipa formata din 16 oameni a creat o masina unica si apetisanta, din paine, care a necesitat investitii de 15.000 de euro, scrie stiriauto.ro.

Lasa un comentariu