Acasa Revista Presei Revista presei, 15 iulie: Masinile SH raman la putere. Fostul sef al GM, pensionar in milioane de dolari. Renault reincepe lucrarile la Titu

Revista presei, 15 iulie: Masinile SH raman la putere. Fostul sef al GM, pensionar in milioane de dolari. Renault reincepe lucrarile la Titu

de Adrian Niculescu

revista-preseiLuna trecuta inmatricularile de masini noi in Romania au scazut cu 59%, la sub 12.000 de unitati, in timp ce la second-hand au fost inscrise de aproape trei ori mai multe masini decat in luna a sasea din 2008, adica peste 17.000, conform datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, scrie hotnews.ro.

Fostul presedinte al General Motors, Rick Wagoner, va iesi la 1 august la pensie, moment in care va primi o prima de retragere de nu mai putin de 10 milioane de dolari, se arata intr-un document publicat ieri si preluat de presa internationala, potrivit Capital.

Renault va semna pana in septembrie documentele pentru obtinerea de finantare de la BERD si BEI pentru centrul de testari Renault Technologie Roumanie (RTR) de la Titu, iar lucrarile la aceasta unitate vor fi reluate in cateva zile, a declarat agentiei MEDIAFAX directorul RTR, Philippe Prevel.

Vehiculele pentru transportul produselor de panificatie vor avea inscriptii speciale, pentru a fi recunoscute cu usurinta, potrivit Autoritatii Sanitare Veterinare, relateaza Capital.

Lasa un comentariu