Acasa Revista Presei Revista presei, 1 iulie: Tesla se ia de Toyota Prius. Yazaki şi Johnson Controls trec de la disponibilizări la angajări

Revista presei, 1 iulie: Tesla se ia de Toyota Prius. Yazaki şi Johnson Controls trec de la disponibilizări la angajări

de Adrian Niculescu

Revista Presei

A sasea generatie Opel Astra va fi disponibila si in versiune electrica, din 2014. Vehiculul nepoluant va fi bazat pe platforma Voltec, prezenta pe Chevrolet Volt si Opel Ampera. Viitorul Opel Astra nu va semana deloc cu modelul pe care il cunoastem asazi. Pe langa noua platforma, masina va primi si motoare mai performante, preluate de la modelele Opel Insignia si Opel Corsa, potrivit StiriAuto.ro.

Seful Tesla Motors, Elon Musk, a atacat inca odata Toyota Prius, de data aceasta afirmatiile sale adresandu-se caracterului hibrid al modelului japonez. „Toyota Prius nu este un hibrid adevarat, ci un vehicul electric in proportie de doar 2%. Prius este un simplu model cu motor pe benzina care ofera o autonomie de carburant mai buna”, relatează automarket.ro.

Yazaki România şi Johnson Controls, cele mai mari companii din industria subansamblelor auto din judeţul Prahova, reangajează peste 300 de oameni din rândul celor peste o mie de angajaţi care au fost disponibilizaţi de cele două firme în perioada noiembrie 2008-martie 2009, ca urmare a creşterii comenzilor din ultimele luni, potrivit Business Standard.

Lasa un comentariu