Acasa Anvelope Michelin a lansat o noua anvelopa de vara, Pilot Sport 4

Michelin a lansat o noua anvelopa de vara, Pilot Sport 4

de Adrian Mitrea

Michelin Pilot Sport 4 (sursa - Michelin)

Michelin a lansat o noua anvelope de vara, denumita Michelin Pilot Sport 4, disponibila in 19 dimensiuni pentru roti de 17 si 18 inch, urmand ca variantele 19 inch sa apara mai tarziu in acest an si in 2017, a anuntat producatorul francez de anvelope.

„Inovatiile tehnologice incluse in banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experientei Michelin in activitatea competitionala, inclusiv Formula E. Aceasta banda de rulare se adapteaza permanent la carosabil, gratie interactiunii dinamice dintre arhitectura anvelopei, profil si materiale, care contribuie la gestionarea optima a suprafetei de contact”, noteaza Michelin.

Printre inovatiile acestei noi anvelope se numara:

  • Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centura hibrida, ranforsata cu fibre de aramida si nylon, care transmite instantaneu si precis informatiile de la volan la sosea.
  • Amestec nou de compusi folosit la banda de rulare, care include elastomeri functionali si siliciu – aderenta si aderenta la franare fiind astfel optime. Acest nou amestec imbunatateste totodata longevitatea anvelopelor si eficienta consumului de carburant.
  • Canale longitudinale late si adanci pentru o eliminare eficienta a apei.

Michelin si-a inceput activitatea in Romania in anul 2001, iar in prezent detine trei fabrici: RomSteel Cord Zalau (cord metalic), Silvania Zalau si Victoria Floresti (judetul Prahova).

Lasa un comentariu