Acasa Revista Presei Revista presei, 20 ian.: Duster ajunge pe strazi in mai. A inceput productia Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

Revista presei, 20 ian.: Duster ajunge pe strazi in mai. A inceput productia Hyundai ix35, inlocuitorul lui Tucson

de Adrian Mitrea

Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil in luna aprilie pentru reprezentantii presei si in mai la nivel comercial, a declarat pentru MEDIAFAX presedintele Consiliului de Administratie al producatorului, Jacques Chauvet.

Carlos Ghosn si Nicolas Sarkozy au cazut la o intelegere, dupa ce primul dorea ca noua generatie Renault Clio 4 sa fie asamblata doar in Turcia. Oficialii francezi s-au sesizat imediat si au adus in discutie ajutorul financiar pe care statul francez l-a acordat companiilor PSA si Renault in anul 2009, considerand ca o renuntare la productia in Franta ar fi foarte daunatoare. Astfel, Renault Clio 4, ce va debuta cel mai probabil anul viitor, va fi fi asamblat initial la fabrica franceza din Flins, pentru ca din 2013 sa iasa si de pe portile uzinei din Bursa, Turcia, relateaza promotor.ro.

Productia lui Hyundai i10 EV va debuta in India in decursul acestui an. Primul model electric al constructorului sud-coreean va fi disponibil doar pentru flote atunci cand va debuta pe piata, scrie automarket.ro.

Vanzarile de autoturisme hibrid la nivel european au crescut anul trecut atat pentru Toyota cat si pentru Lexus, potrivit Toyota Motor Europe (TME), informeaza wall-street.ro.

Pe 15 ianuarie 2010, la Zilina (Slovacia), a inceput productia modelului Hyundai ix35 (inlocuitorul lui Tucson), care este al treilea in portofoliul uzinei, informeaza stiriauto.ro.

Lasa un comentariu