Acasa Romania Eldrive România și Vitantis Shopping Center au deschis noi stații de încărcare pentru mașini electrice în București

Eldrive România și Vitantis Shopping Center au deschis noi stații de încărcare pentru mașini electrice în București

de Adrian Mitrea

Eldrive România și Vitantis Shopping Center au deschis noi stații de încărcare pentru mașini electrice în București, șase automobile putând fi încărcate simultan. Aceste patru stații, dintre care două pot alimenta două mașini simultan, sunt parte a unui parteneriat strategic dintre Eldrive România (furnizor de servicii de încărcare pentru mașini electrice) și centrul comercial.

Stațiile au fost puse în folosință în 19 Mai 2023. Cei care doresc să încarce mașina electrică în timpul cumpărăturilor în centrul comercial Vitantis Shopping Center pot utiliza de stațiile de încărcare rapide de la Eldrive România. Acestea pot fi accesate prin intermediul aplicației mobile Eldrive România sau prin intermediul cardurilor RFID.

120 kW & 25 kW

Eldrive România a instalat patru stații DC, dintre care doua sunt de putere 120 kW și două de 25 kW, pentru a oferi soluții de încărcare adecvate pentru toți clienții.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Vitantis Shopping Center, acesta reprezentând un proiect important ce permite clienților sa își desfășoare activitățile de zi cu zi, cum ar fi cumpărăturile, încurajând astfel și trecerea către mobilitatea electrică”, a declarat Camelia Sin, Country Manager Eldrive România, într-un comunicat de presă.

Cu un angajament constant față de clienți și o dorință puternică de a le oferi experiențe de cumpărături excepționale, Vitantis Shopping Center, parte a grupului Praktiker Real Estate România, și-a propus să le ofere clienților o gamă variată de produse de calitate la cele mai competitive prețuri. Astfel, Vitantis Shopping Center le oferă clienților o experiență de shopping avantajoasă, într-un mediu plăcut și relaxant.

Încărcarea mașinii electrice la cumpărături

„Suntem foarte bucuroși să fim partenerii Eldrive România în această inițiativă. Ne-am angajat să oferim cele mai bune soluții de cumpărături pentru clienții noștri, iar această colaborare cu Eldrive România ne va ajuta să extindem serviciile oferite, în beneficiul clienților noștri care conduc mașini electrice”, a completat reprezentantul Vitantis Shopping Center.

În urma instalării acestor stații de încărcare pentru mașini electrice, Eldrive România continuă să își consolideze poziția în piața de încărcare a mașinilor electrice, iar Vitantis Shopping Center își menține angajamentul de a oferi cele mai bune servicii și soluții de cumpărături pentru clienții săi.


Realizarea acestui material a fost posibilă cu sprijinul Eldrive România, iar fotografiile au fost realizate de 0-100.ro.



3 comentarii

Naivu 24 mai 2023 - 22:47

Statii DC de 25KW?! Este bine ca s-au instalat, dar mi se pare un regres. Ma obisnuisem ca statiile DC sa fie de minim 50kW. Probabil o adaptare la parcul auto electric compus pe jumatate din Spring-uri.

Reply
Adrian Mitrea 25 mai 2023 - 14:15

De ce nu le vezi și pe acelea de 120 kW?
În amplasamentul de încărcare despre care vorbim sunt:

2 x 120 kW (care pot face split, 60 kW cu 60 kW)
2 x 25 kW

Dacă eu cu mașina mea vin la cumpărături și estimez că stau mai mult de o oră, voi prefera să conectez la 25 kW în loc de 120 kW pentru a armoniza timpul pe care-l petrec în magazin cu timpul de încărcare până la full (presupunând că am ajuns cu bateria aproape descărcată acolo și presupunând că vreau să fac plinul).

Altfel, în realitate, n-ai nevoie de încărcătoare foarte rapide decât în tranzit. În oraș ai nevoie de puteri mai mici, dar stații amplasate în cât mai multe locuri. Iar ce a făcut Eldrive la Vitantis este un exemplu de AȘA DA pentru că sunt și încărcătoare rapide și unele mai lente.

Cum spuneai și tu, cu Spring oricum nu încarci cu mai mult de 25 kW. Și atunci de ce să ții o stație de 120 kW sau 150 kW sau 175 kW ocupată cu o mașină care poate maximum 30 kW?

Reply
AskAi 24 august 2023 - 10:31

Felicitari Eldrive Romania si Vitantis Shopping Center pentru aceasta initiativa! Este o miscare minunata pentru a incuraja mobilitatea electrica in Bucuresti. Cele patru statii de incarcare sunt facute in mod special pentru a satisface nevoile clientilor si le ofera acestora posibilitatea de a-si incarca masina electrica in timpul cumparaturilor in centrul comercial. Aceste statii vor contribui la eliminarea barierelor tehnologice, astfel incat mobilitatea electrica sa devina o solutie reala pentru populatia din Bucuresti. Aceasta initiativa este o dovada ca cele doua organizatii sunt preocupate de binele clientilor lor si se pregatesc pentru viitorul electric si durabil.

Reply

Lasa un comentariu