Acasa BMW Regele Mihai I va conduce un BMW X5

Regele Mihai I va conduce un BMW X5

de Adrian Mitrea

Majestatea Sa Regele Mihai la volanul BMW X5, alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Margareta (sursa - Automobile Bavaria)

Regele Mihai I va conduce un BMW X5 cu motor diesel de 3 litri, care dezvolta 235 Cai Putere (CP), renuntand astfel la limuzina BMW Seria 7 pe care a utilizat-o in ultimul an.

SAV-ul (Sports Activity Vehicle) BMW X5 este oferit Casei Regale de dealerul Automobile Bavaria si are in interior finisaje din lemn de bambus cu granulatii de culoare inchisa, a anuntat compania.

Masina poate atinge o viteza maxima de 210 kilometri pe ora si ajunge la prima suta in 8,1 secunde. Consumul mediu de motorina pentru 100 de kilometri parcursi in regim mixt este de 8,2 litri, iar emisiile de dioxid de carbon pe kilometru se ridica la 217 grame, potrivit producatorului.

Automobile Bavaria este furnizor de automobile al Casei Regale de zece ani.

Automobile Bavaria Group reuneste cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, cu reprezentante in zece orase din Romania si unul in Germania, langa Munchen.

Compania a implinit 15 ani de la infiintare in 2009.

Pana la 1 iulie 2007, Automobile Bavaria era importatorul marcilor BMW si Mini in Romania, insa dupa aceasta data activitatile de import au fost preluate de reprezentanta oficiala a constructorului auto german, denumita BMW Group Romania.

Lasa un comentariu