Acasa Jeep Jeep Owners Group a fost lansat si in Romania. Clientii din tara ai marcii fac parte dintr-o retea de peste 60.000 membri

Jeep Owners Group a fost lansat si in Romania. Clientii din tara ai marcii fac parte dintr-o retea de peste 60.000 membri

de Adrian Mitrea

Lansare Jeep Owners Group in Romania (sursa - AutoItalia / Dragos Savu)

Jeep Owners Group (JOG) a fost lansat oficial si in Romania, iar acest club al pasionatilor si proprietarilor de Jeep numara peste 60.000 membri in 24 de tari din regiunea EMEA. Pentru a ajunge in acest punct a fost nevoie ca in Romania sa creasca vanzarile de Jeep si sa existe suficienti proprietari cat o astfel de implicare sa aiba sens. JOG este singurul grup coordonat oficial de marca americana.

Inscrierea si primul an de membership sunt gratuite pentru toti clientii Jeep Romania, dar si pentru pasionati. Pentru proprietarii care detin mai mult de trei automobile, indiferent de vechimea lor, exista un abonament cu beneficii complete, gratuit pe viata.

JOG este singurul club oficial, fondat in anul 2014 si coordonat de marca Jeep, activ in tari precum Italia, UK, Germania, Austria, Franta, Polonia, Elvetia, Belgia, Spania, Serbia.

„Unul dintre obiectivele Jeep Owners Group este de a le permite celor care detin un Jeep, ori care isi doresc unul, sa devina o parte din ceva mai mare, dintr-o familie globala, astfel incat din simpli entuziasti sau proprietari sa simta ca devin ambasadori ai marcii pe care o iubesc. JOG aduce impreuna proprietari de diferite nationalitati si varste, din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, oferindu-le posibilitatea de a face schimb de povesti, idei si itinerarii off-road, dar si de a se intalni in cadrul unor evenimente exclusive”, a anuntat AutoItalia, importatorul Jeep in tara.

Membrii comunitatii din Romania se vor bucura de o lista lunga de privilegii, precum acces la aceste evenimente dedicate, nationale si internationale, oferte speciale, produse de merchandising unice si revista oficiala a clubului.

Inregistrarea in Jeep Owners Group presupune cativa pasi simpli si este gratuita in primul an. Prin introducerea pe ownersgroup.jeep.com, a seriei VIN si a seriei cardului de membru, proprietarii si pasionatii Jeep devin parte din singurul club oficial care reuneste toti proprietarii si entuziastii marcii din intreaga lume. Inscrierea in club se face automat pentru toti clientii noi din reteaua AutoItalia. Proprietarii vor primi un Welcome Pack oficial, care contine macheta legedanrului model Jeep Willys, cel care a marcat nasterea brandului in 1941, dar si badge-ul Jeep Owners Group, pe care il pot atasa masinii, ca simbol al apartenentei la comunitate.

Inscrierea se poate face prin urmatoarele modalitati:

  • Clientii sunt automat inscrisi in club la achizitia unui autovehicul nou din reteaua de dealeri AutoItalia. Noii proprietari vor primi pachetul de membership la adresa din contract. Pentru a confirma inscrierea, clientii trebuie sa isi activeze contul pe site-ul dedicat.
  • Proprietarii de Jeep fabricate in anul 2015 sau anterior pot solicita inscrierea pe aceeasi platforma.

Jeep Owners Group a fost lansat oficial in Romania marti, 4 octombrie, si marcat printr-un eveniment off road organizat la Ciolpani.

Lasa un comentariu