Acasa Foto FOTO: Lexus LC 500h vine in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva

FOTO: Lexus LC 500h vine in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva

de Adrian Mitrea

Lexus LC 500h (sursa - Lexus)

Lexus, marca premium a grupului Toyota, vine la Salonul Auto de la Geneva (3-13 martie) cu un coupe avangardist, denumit Lexus LC 500h, care beneficiaza de o noua generatie a sistemului hibrid Lexus (Multi Stage Hybrid System), oferind performante mai bune si o placere mai mare a condusului.

Practic, Lexus LC 500 a debutat la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie, iar pentru Geneva, doua luni mai tarziu, japonezii au adaugat si litera “h” masinii, marcand practic o noua versiune de motorizare pentru model.

LC 500 si LC 500h sunt concepte gata de productie, ceea ce inseamna ca ele vor ajunge pe strada asa cum le vedem, fara modificari majore.

Producatorul auto japonez nu da prea multe detalii despre tehnologie si specificatiile lui LC 500h, pastrand aceste informatii pentru salonul auto, insa stim ca versiunea pe benzina are motor V8 de 5 litri, natural aspirat, si dezvolta peste 450 CP, fiind capabila sa atinga 0-100 km/h in circa 4,5 secunde.

Modelul Lexus LC 500h este inspirat de conceptul Lexus LF-LC prezentat in 2012. Japonezii spun ca LC marcheaza o schimbare in ideologia si designul marcii Lexus.

Lexus LC 500h (sursa - Lexus)

Lasa un comentariu