Acasa Revista Presei Revista presei, 29 oct.: Seful Porsche Romania explica succesul Volkswagen pe plan local. Fondatorul Caterham a decedat

Revista presei, 29 oct.: Seful Porsche Romania explica succesul Volkswagen pe plan local. Fondatorul Caterham a decedat

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Directorul general al celui mai puternic importator de automobile de la noi, Porsche Romania, a explicat pentru „Capital„, care este secretul din spatele evolutiei cel putin interesante a brandului Volkswagen chiar si intr-un an de criza, precum si consideratiile sale despre posibila inlocuire a actualului importator cu o reprezentanta directa a producatorului ca urmare a schimbului de actiuni dintre Porsche AG si Volkswagen AG.

Britanicul Graham Nearn, recunoscut ca fiind omul care a pus bazele brandului Caterham, a incetat din viata. Nearn a fost alaturi de compania sa pana in ultimii ani ai vietii, informeaza automarket.ro.

Producea peste un milion de masini pe an si exporta masiv in tari adversare URSS-ului. In prezent, AvtoVAZ, compania care produce masinile Lada e pusa cu botul pe labe si se discuta si de faliment. Muncitorii ar vrea ca intreprinderea sa fie nationalizata, iar Putin sa fie director. Putin, pe de alta parte preseaza Renault sa investeasca in Lada, insa francezii nu sunt incantati de idee, pentru ca stiu ca nu detin controlul, scrie hotnews.ro.

Lasa un comentariu