Acasa Hyundai Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

de Adrian Mitrea

Flota Hyundai pentru FIFA 2014 (sursa - Hyundai)

Hyundai a livrat 1.021 de unitati sedan, SUV-uri si autovehicule comerciale usoare, care reprezinta flota oficiala FIFA, cu cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate si cele 32 de autocare decorate, care vor transporta echipele nationale calificate in cadrul competitiei.

In timpul ceremoniei, desfasurate pe Arena Sao Paulo din Brazilia, au fost predate autocarele oficiale, special decorate, precum si 1.021 de autovehicule sedan si comerciale usoare, printre care se numara Equus, Genesis, Azera, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster, H1, H100, precum si modelul special produs in Brazilia, HB20.

Autovehiculele vor asigura buna desfasurare a evenimentului global, transportand oficialii FIFA, echipele nationale, membrii comitetului de organizare, arbitrii si reprezentantii media.

Cele 32 de autocare ale echipelor calificate sunt decorate in culorile nationale ale fiecarei reprezentative, regasindu-se, de asemenea, sloganurile castigatoare ale concursului “Fii acolo alaturi de Hyundai”. In plus, fiecare autocar va fi escortat de cate o unitate Grand Santa Fe – varful de gama SUV, inscriptionata special pentru acest eveniment.

Suplimentar fata de flota livrata, Hyundai va asigura echipe complete de service pentru toate stadioanele pe care se vor desfasura meciuri, precum si pentru toate locatiile FIFA. Unitatile service vor oferi suport si asistenta pe toata durata desfasurarii evenimentului. Inainte de livrarea masinilor, Hyundai Motor Brazilia a pregatit o echipa de peste 1.000 de conducatori auto, pentru a-i familiariza cu fiecare model in parte si pentru a cunoaste notiuni de intretinere, tehnici de condus defensiv, precum si rutele de parcurs.

Lasa un comentariu