Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama in service 177 de Outlander din Romania, din cauza alternatorului

Mitsubishi recheama in service 177 de Outlander din Romania, din cauza alternatorului

de Adrian Mitrea

Mitsubishi Outlander 2012 (sursa - Mitsubishi)

M Car Trading, importatorul Mitsubishi in Romania, a anuntat ca recheama in service pentru verificari un numar de 177 unitati Outlander (tip CW1W), din cauza fuliei alternatorului, care se poate desprinde. Acesta este a doua actiune de recall, in Romania, pentru Outlander, de la inceputul acestui an incoace.

“La un numar limitat de autovehicule Mitsubishi Outlander CW1W exista posibilitatea ca din cauza unei strangeri insuficiente si a unui design impropriu, fulia alternatorului sa se slabeasca sau, in cel mai rau caz, sa se desprinda complet de pe arborele alternatorului. Acest lucru poate duce la functionarea incorecta a sistemului hidraulic de asistare a directiei si a sistemului de incarcare a acumulatorului”, spune Mitsubishi.

Verificarea altenatorului dureaza 0,2 ore, iar inlocuirea lui 1,5 ore.

Producatorul auto noteaza ca nu au fost inregistrate incidente, dar ia aceasta masura preventiv. Ca si in cazul altor rechemari in service, repararea masinii se face pe cheltuiala fabricantului si nu implica niciun fel de cost pentru proprietarul automobilului.

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an, in Romania, se numara Yamaha, Hyundai, Honda, Nissan, Toyota si Mercedes-Benz.

Lasa un comentariu