Acasa Revista Presei Revista presei, 6 oct.: Porsche va face masini mai ieftine. Volvo lucreaza la sunetul masinilor electrice

Revista presei, 6 oct.: Porsche va face masini mai ieftine. Volvo lucreaza la sunetul masinilor electrice

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Producatorul german de masini sport Porsche vrea sa lanseze in viitor masini mai mici si mai ieftine decat cel mai putin scump model al sau din prezent, Boxster, care costa de la circa 46.000 euro, a declarat un oficial al companiei, citat de revista germana Automobilwoche, informatie preluata de hotnews.ro.

Suedezii de la Volvo lucreaza deja la sunetul viitoarelor hibride plug-in in cadrul noii lor facilitati de test din Torslanda. Laboratorul acustic Volvo are rolul de a asigura sunetul premium al marcii in toate modelele pe care le vor crea acestia, informeaza automarket.ro.

Actul normativ care modifica modul de desfasurare a celei de-a treia etape a programului „Rabla” nu a fost inca promovat datorita procedurilor de reglementare necesare si exista riscul ca si aceasta etapa, sa nu se extinda programul si la persoane juridice, asa cum au declarat anterior oficiali din Ministerul Mediului, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu