Acasa Revista Presei Revista presei, 7 noi: Sistem unificat de amenzi la nivelul UE. Aterizare cu parasuta direct intr-o decapotabila

Revista presei, 7 noi: Sistem unificat de amenzi la nivelul UE. Aterizare cu parasuta direct intr-o decapotabila

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Impresia pe care o ai despre soferul din tine s-ar putea sa fie ceva mai optimista decat realitatea. in SUA, de exemplu, 7 din 10 soferi se considera mai buni decat restul. Doar 1% dintre cei intervievati spun ca sofeaza mai prost decat colegii de trafic, potrivit Automarket.ro.

Sistem unificat de amenzi la nivelul Uniunii Europene: soferii care incalca regulile de circulatie pe teritoriul altor state nu mai scapa de sanctiuni, informeaza autoindustry.ro.

Mercedes-Benz Romania a livrat catre compania Mediplus, parte a grupului A&D Pharma cinci camioane Axor si Actros. Achizitia vine dupa livrarea a 145 de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz Sprinter, parte a contractului fiind si serviciile de intretinere si reparatii pentru intreaga flota, scrie Ziarul Financiar.

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iasi-Targu Mures va fi revizuit tehnic si valoric intrucat studiul initial prevede o lucrare de o complexitate deosebita si cu un cost de executie substantial, relateaza wall-street.ro.

Politia din Dubai a primit un Brabus B63S, titreaza ProMotor.ro.

Katie Hansen, o sora medicala din California, SUA, a reusit sa faca un salt cu parasuta si sa aterizeze intr-un Ford Mustang decapotabil care se afla in miscare, scrie voom.ro.

Citroen a inregistrat un succes urias cu actualul model DS3 insa nu se mai poate bucura prea mult de aceste rezultate de cand s-a anuntat ca noua generatie MINI va fi pusa in vanzare de la inceputul anului urmator, relateaza autoplay.ro.

Lasa un comentariu