Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama automobile Lancer vandute in Romania, din cauza unor posibile defectiuni la ambreiaj

Mitsubishi recheama automobile Lancer vandute in Romania, din cauza unor posibile defectiuni la ambreiaj

de Adrian Mitrea

Mitsubishi Lancer EVO X (sursa - Mitsubishi)

Mitsubishi recheama in service 34 de automobile Lancer (CZ4A) cu transmisie manuala, produse in Japonia, pentru a le verifica si inlocui, daca e cazul, cilindrul de comanda pentru ambreiaj, a anuntat producatorul auto.

Aceasta masura este luata pentru ca exista posibilitatea aparitiei unor fisuri in corpul cilindrului principal de comanda al ambreiajului, rezultand pierderea lichidului. Acest lucru va duce la functionarea incorecta a ambreiajului, conducand chiar la imposibilitatea schimbarii treptelor de viteza si la imposibilitatea utilizarii autovehiculului.

Mitsubishi spune ca este nevoie de circa 3,5 ore pentru a efectua reparatia, iar aceasta operatiune se va face gratuit, ca in cazul oricarui alt recall.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Audi, Ford, Fiat, Lexus, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Maserati, Mazda, Nissan si Renault.

Lasa un comentariu