Acasa Revista Presei Revista presei, 28 aug: Restrictia pentru Mercedes in Franta a fost ridicata. Problemele cu franele amana productia lui LaFerrari

Revista presei, 28 aug: Restrictia pentru Mercedes in Franta a fost ridicata. Problemele cu franele amana productia lui LaFerrari

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Consiliul de Stat, cea mai inalta jurisdictie administrativa din Franta, a ordonat marti reluarea in termen de doua zile a inmatricularilor de automobile Mercedes, blocate din luna iunie, apreciind ca nu reprezinta un pericol grav pentru mediu, contrar afirmatiilor autoritatilor de la Paris, scrie Ziarul Financiar.

Dacia Logan a fost cel mai important beneficiar al Programului Rabla pana acum, potrivit datelor statistice ale MAI si analizelor Auto Industry News.

O defectiune la sistemul de franare al unui LaFerrari aflat la teste pe circuitul Fiorano a cauzat celui mai rapid Ferrari din istorie o iesire in decor. Ferrari a decis sa amane startul productiei pana anul viitor, relateaza voom.ro.

Daimler pune la bataie 2 MLD. de dolari pentru a construi cea mai mare fabrica a grupului in China, scrie wall-street.ro.

Dacia este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul auto al Festivalului George Enescu, ajuns la editia XXI. Fanii marcii din Mioveni vor avea ocazia sa castige bilete la festival prin intermediul concursurilor de pe Facebook, informeaza Automarket.ro.

Philips a creat lumini de zi care pot fi montate pe orice masina, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu