Acasa Curiozitati VIDEO: Un chinez a angajat cativa malaci sa-i distruga in public Maserati-ul, ca protest fata de cum a fost tratat in service

VIDEO: Un chinez a angajat cativa malaci sa-i distruga in public Maserati-ul, ca protest fata de cum a fost tratat in service

de Vlad Barza

(sursa - Maserati)

Un afacerist chinez din orasul Qingdao a pus cativa oameni sa-i distruga prin lovituri de ciocan un Maserati Quattroporte pe care daduse 325.000 de euro, relateaza AFP, care citeaza prea locala. Chinezul s-a suparat fiindca la service i s-au pus pe masina piese second-hand, desi a fost taxat ca pentru unele noi.

Chinezul a pus patru malaci sa dea cu ciocanele in Maserati-ul sau parcat la intrarea salonului auto organizat in orasul chinez Qingdao. Locul a fost ales special pentru a atrage atentia, iar afaceristul protesta fata de serviciile post-vanzare proaste ale dealerului de unde si-a luat masina pe care a dat 325.000 euro.

Se pare ca nu doar ca la service nu i-au rezolvat o problema cu portiera, ci pe masina au fost puse piese second-hand, desi proprietarul a fost taxat pentru unele noi. Pe masina a fost pus un banner in care se spunea ca marile companii auto occidentale ar trebui sa aiba mai mare grija cum sunt tratati clientii din China si ca acestia merita sa fie respectati ca si cei din Vest.

In China astfel de gesturi nu sunt rare. In acelasi oras, Qingdao, in 2011 un om si-a distrus Lamborghini-ul dupa ce a avut cu el mai multe probleme tehnice care nu au fost reparate.

Lasa un comentariu