Acasa Fiat Fiat recheama in service modele 500L si Freemont din Romania, pentru probleme cu mai multi senzori si martori

Fiat recheama in service modele 500L si Freemont din Romania, pentru probleme cu mai multi senzori si martori

de Adrian Mitrea

Fiat 500L (sursa - Fiat)

Abia lansat in Romania, modelul Fiat 500L este rechemat in service pentru multiple probleme electrice, cum ar fi martorii pentru ESP si stingerea afisajului pentru radio. De asemenea, este rechemat pentru reparatii voluntare si modelul Freemont pentru martorul „capota deschisa”.

In cazul modelului 500L, micul automobil de familie bazat pe Fiat 500, rechemarea vizeaza corectarea unor probleme electrice, mecanice si de software.

Este posibil ca in anumite situatii sa apara porniri dificile la rece ale motorului si posibile aprinderi necorespunzatoare ale martorului MIL pe panoul de bord; sa apara aprinderi necorespunzatoare ale martorului ESC pe panoul de bord; ecranul radioului sa se stinga si claxonul sa functioneze neconform, spune Fiat, despre modelele 500L rechemate.

Reparatiile, de ordin electric, mecanic si software, vor dura mai putin de doua ore si vor fi efectuate gratuit. Sunt vizate sapte unitati Fiat 500L de acest recall.

In cazul Fiat Freemont sunt vizate trei exemplare din Romania care sunt rechemate in service pentru a le fi indepartat suportul fata pentru ancorare in timpul transportului naval. Operatiunea, de tip mecanic, va dura mai putin de o ora si jumatate, potrivit Fiat, si va fi de asemenea gratuita.

Acest suport – pus pe masini pentru a fi ancorate pentru ca sunt trimite in Europa din Mexic pe cale maritima – determina aprinderea martorului “capota deschisa” in bord. In martie anul trecut un numar de opt automobile Freemont din Romania au fost rechemate pentru posibile probleme la sistemul radio si la ambreiaj.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Mazda, Nissan, Honda, Lexus, Mitsubishi si Renault.

Fiat Freemont (sursa - Fiat)

Lasa un comentariu