Acasa Ford Ford Romania recheama in service 159 de utilitare Transit Connect pentru probleme la stergatoare si 49 de pick-up-uri Ranger din cauza scaunelor

Ford Romania recheama in service 159 de utilitare Transit Connect pentru probleme la stergatoare si 49 de pick-up-uri Ranger din cauza scaunelor

de Adrian Mitrea

Colaj Ford Ranger si Ford Transit Connect (sursa - 0-100.ro)

Ford Romania a rechemat in service 159 de utilitare Transit Connect deoarece bratele stergatoarelor se pot desprinde accidental, precum si 49 de pick-up-uri Ranger cu dubla cabina (Double Cab) la care este posibil ca spatarul banchetei spate sa nu se cupleze corespunzator la brida de pe caroserie, potrivit unui anunt al producatorului auto american.

„Unele vehicule Transit Connect sunt prevazute cu stifturi de pivotare a bratelor stergatoarelor care nu respecta specificatiile. Stiftul de pivotare utilizat pentru conectarea bratelor stergatoarelor frontale de pe partea soferului si pasagerului la capetele bratelor de stergatoare se poate slabi, determinand pierderea tensionarii acestora pe parbriz si permitand bratului sa se separe. Daca bratul unui stergator se separa in timpul condusului, pe latura respectiva se poate produce pierderea functiei stergatorului, avand ca rezultat vizibilitatea redusa”, explica Ford Romania campania de rechemare pentru utilitara Transit Connect.

Este vorba despre 149 de unitati comercializate in Romania, ai caror clienti au fost anuntati sa vina in service pentru remedierea gratuita a defectului.

In cazul pick-up-ului Ranger, este posibil ca “inchizatorul spatarului montat la unele vehicule PX Ranger (cabina dubla) sa nu se cupleze corect, in anumite situatii, avand ca rezultat fixarea necorespunzatoare a spatarului scaunului spate la zavorul caroseriei”.

Si clientii celor 49 de Ford Ranger vizate de aceasta rechemare in service au fost anuntati sa vina la reparatorii autorizati pentru remedierea gratuita a defectelor.

Printre producatorii auto care au facut rechemari in service in 2012, in Romania, se mai numara Mercedes-Benz, Fiat, Toyota, Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault, Opel, Chevrolet, Seat si Great Wall.

0-100.ro a publicat in iunie 2012 un test drive cu Ford Ranger. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu