Acasa Revista Presei Revista presei, 6 noi: Nou sef de design la Cadillac. Chevrolet are un nou director general pentru Europa Centrala si de Est

Revista presei, 6 noi: Nou sef de design la Cadillac. Chevrolet are un nou director general pentru Europa Centrala si de Est

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cadillac a primit un nou sef al departamentului de design, care promite sa rafineze actualul limbaj stilistic pentru a crea modele mai atragatoare, care pastreaza spiritul marcii, relateaza Automarket.ro.

Ford vrea sa depaseasca Volkswagen pe piata din Romania, titreaza autobis.ro.

In goana dupa o pozitie sociala privilegiata, unii romani par sa ignore criza, achizitionand vehicule din segmentele premium si lux mai cu ravna decat in anul anterior, scrie capital.ro.

Anul acesta, Toyota Motor Corporation sarbatoreste 75 de ani de cand Kiichiro Toyoda a pus bazele companiei auto japoneze. Dar pana sa ajunga la masini, Toyoda a construit camioane pentru razboi si chiar aparate pentru tesut, scrie promotor.ro.

Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrala si de Est incepand cu 1 noiembrie 2012, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu