Acasa Fiat Rechemare in service neobisnuita pentru 73 de Fiat Doblo vandute in Romania: Modificarea cartii de identitate

Rechemare in service neobisnuita pentru 73 de Fiat Doblo vandute in Romania: Modificarea cartii de identitate

de Adrian Mitrea

Fiat Doblo Panorama (sursa - 0-100.ro)

AutoItalia, importatorul Fiat in Romania, recheama in service 73 de masini Doblo comercializate in tara pentru a modifica datele referitoare la dimensiunea rotilor din cartea de identitate.

Datele privind Omologarea Europeana indicate in Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) sunt incorecte. Astfel, in CIV sunt trecute eronat jante roata de 15 inch, jante ce nu pot fi montate pe autovehicule deoarece ar interfera cu etrierele de frana.

Cu alte cuvinte, jantele de 15 inch sunt prea mici pentru a putea fi montate pe Doblo, dar chiar daca masina a fost proiectata pentru jante de minimum 16 inch, documentele spun altceva.

Importatorul Fiat in Romania recheama 73 de astfel de masini comercializate in tara pentru a modifica datele din CIV.

Printre producatorii auto care au mai facut rechemari in service in 2012, in Romania, se numara Dacia, Mitsubishi, Honda, Nissan, Porsche, Renault, Chevrolet si Seat.

0-100.ro a publicat in octombrie 2010 un test drive cu Fiat Doblo Panorama. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta), mai jos.

Lasa un comentariu