Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama 71 masini Lancer vandute in Romania din cauza unor posibile probleme la alternator

Mitsubishi recheama 71 masini Lancer vandute in Romania din cauza unor posibile probleme la alternator

de Adrian Mitrea

Mitshubishi Lancer (sursa - 0-100.ro)

Importatorul marcii japoneze Mitsubishi in Romania, M Car Trading, recheama in service 71 de automobile Lancer din cauza unor posibile probleme la alternator, care pot duce la desprinderea fuliei acestuia. Nu au fost inregistrate incidente in tara, iar inlocuirea alternatorului, daca este cazul, va fi facuta pe banii producatorului.

„La un numar limitat de modele Lancer (CX9A si CY9A), este posibil ca datorita unei strangeri improprii si a unei planeitati necorespunzatoare a suprafetei de fixare a fuliei alternatorului, suprafata de fixare a flasei alternatorului sa fie deformata de tensiunea curelei alternatorului. Acest lucru poate duce la slabirea strangerii fuliei alternatorului, cauzand desprinderea totala a fuliei de pe alternator”, se arata in scrisorile de rechemare in service trimise clientilor.

Verificarea dureaza 20 de minute, iar daca este necesara inlocuirea alternatorului atunci masina va fi imobilizata in service o ora.

„Pentru a elimina orice posibila problema, producatorul a echipat modelele in cauza cu un alternator modificat. Se va verifica daca masina dumneavoastra a fost echipata cu alternatorul modificat, daca nu, se va inlocui alternatorul cu cel modificat”, spune Mitsubishi.

Recent, Mitsubishi a mai demarat o campanie de rechemare in service pentru modelul Colt. Alte marci care au mai facut recall-uri in acest an sunt Volkswagen, Skoda si Audi, Chevrolet si Mercedes-Benz.

Lasa un comentariu