Acasa Mercedes-Benz Mercedes recheama Vito si Viano din Romania pentru probleme la airbag-uri, iar Mitsubishi recheama Colt pentru pompa de benzina

Mercedes recheama Vito si Viano din Romania pentru probleme la airbag-uri, iar Mitsubishi recheama Colt pentru pompa de benzina

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz Vito 639 (sursa - Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz recheama masini Vito si Viano vandute in Romania pentru posibile probleme la airbag-urile din zona geamurilor laterale (cortina), iar Mitsubishi a declansat o campanie de rechemare pentru modelul Colt din cauza unor potentiale nereguli la capacul pompei de benzina.

Mercedes-Benz

Pe anumite modele de Vito si Viano cu airbag fereastra, este posibil sa nu fie asigurata functionarea corecta a benzii de pe elementul de tapiterie de pe stalpii A, din cauza unor defecte de material. La vehiculele afectate, banda se poate desprinde de pe elementul de tapiterie in eventualitatea unui accident, producand declansarea airbagului de fereastra.

„Ca rezultat, elementul de tapiterie poate fi proiectat in zona pasagerilor. In consecinta este posibila ranirea acestora. In consecinta, am decis sa inlocuim elementul de tapiterie de pe stalpii A ai vehiculelor afectate ca o masura de precautie, in cadrul unei campanii tehnice”, spune Mercedes-Benz. Este vorba despre sase unitati Vito si Viano in Romania.

Catre proprietari au fost trimise scrisori de informare si invitatii in service. Operatiunea de remerdiere a defectelor se va face gratuit.

Mitsubishi

Se poate intampla ca, din cauza unei erori aparute in timpul procesului de turnare al capacului de fixare al pompei de benzina, la unele autovehicule sa apara mici fisuri in materialul capacului. Acest lucru poate conduce la scurgeri de vapori de combustibil din rezervor.

In Romania este vorba despre sase masini. Reparatia dureaza 1,1 ore si consta in inlocuirea capacului de fixare si a garniturii pompei principale de combustibil. Ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, reparatiile se efectueaza pe cheltuiala fabricantului.

Mitsubishi Colt (sursa - Mitsubishi)

Lasa un comentariu