Acasa Maserati Frankfurt 2011: Maserati ar putea prezenta primul sau SUV, masina va fi construita la o uzina Chrysler, in SUA

Frankfurt 2011: Maserati ar putea prezenta primul sau SUV, masina va fi construita la o uzina Chrysler, in SUA

de Vlad Barza

Maserati GranTurismo MC Stradale (sursa - Maserati)

Sunt sanse mari ca la salonul auto care se va tine din 13 septembrie la Frankfurt sa fie prezentat conceptul primului SUV din istoria Maserati, model care va fi construit la uzina Chrysler din Detroit, spune o sursa citata de Bloomberg. Fiat este actionar majoritar al Chrysler si participatia ar putea creste.

Primul SUV din istoria Maserati va avea la baza modelul Jeep Grand Cherokee, iar la Frankfurt vom vedea un concept, spune sursa citata.

Maserati spera ca lansarea unui SUV va creste vanzarile marcii la fel cum s-a intamplat la Porsche unde jumatate din vanzari sunt reprezentate de SUV-ul Cayenne care la inceput a fost privit cu suspiciune de multi.

Seful Maserati declara in primavara ca primul SUV al marcii va trebui sa se diferentieze clar de modelul Jeep din care e construit, iar partea mai grea va fi realizarea unei masini care sa nu faca nota discordanta cu celelalte modele din gama constructorului italian.

Lasa un comentariu