Acasa BMW Revista presei, 10 iulie: BMW vrea sa renunte la Seria 5 Touring. Soferi de Ferrari si Lambo la sub 17 ani. „Rabla” germana, fara fonduri in plus

Revista presei, 10 iulie: BMW vrea sa renunte la Seria 5 Touring. Soferi de Ferrari si Lambo la sub 17 ani. „Rabla” germana, fara fonduri in plus

de Adrian Niculescu

revista presei

BMW a sugerat, intr-un interviu acordat publicatiei Inside Line, ca ar putea inlocui in Statele Unite modelul BMW Seria 5 Touring cu crossoverul BMW Seria 5 GT, prezentat anul acesta la Geneva. BMW Seria 5 Gran Turismo este pozitionat, din punct de vedere al dimensiunilor, intre actualul sedan BMW Seria 5 si limuzina BMW Seria 7. Vehiculul este gandit cu garda la sol mai inalta si tractiune integrala, fiind promovat drept un crossover premium, potrivit stiriauto.ro.

O companie din Marea Britanie ofera cursuri de sofat la volanul unor modele Lamborghini si Ferrari pentru copiii care nu au implinit inca 17 ani, potrivit automarket.ro.

Potrivit ultimelor statistici in materie, vanzarile de autoturisme, vehicule comerciale si autocare din Bulgaria au scazut cu 50,8% in primele sase luni ale anului, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Oficialii asociatiei de profil din tara vecina sustin ca in piata este o puternica tendinta de scadere a vanzarilor, chiar daca dealerii incearca prin campanii agresive si promotii consistente sa realizeze atraga clienti, scrie Capital.

Guvernul german a luat decizia de a nu oferi fonduri suplimentare programului de innoire al parcului auto, in ciuda succesului aratat de acest program. Bugetul actual al programului „Rabla” din Germania este de 5 miliarde de euro, si a fost marit de la cei 1.5 miliarde de euro stabiliti in aprilie 2009. Vanzarile de automobile din Germania au crescut cu 40% in luna iunie 2009 fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pe langa asta, numarul de inmatriculari noi din Germania din prima jumatate a anului a crescut cu 26% fata de aceeasi perioada a anului 2008, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu