Acasa Hyundai Hyundai i40, rival pentru Passat, vine in Romania in 2011 alaturi de crossoverul Veloster

Hyundai i40, rival pentru Passat, vine in Romania in 2011 alaturi de crossoverul Veloster

de Adrian Mitrea

Hyundai i40CW (sursa - autoblog.it)

Limuzina coreeana de clasa medie Hyundai i40 va fi lansata in Romania in 2011, an in care pe piata locala va fi introdus si un vehicul de nisa, crossoverul Veloster, precum si un nou sedan compact, au declarat pentru 0-100.ro reprezentantii Hyundai Auto Romania.

Mai intai, in Romania va fi disponibila, din iunie, varianta break a limuzinei i40, denumita i40cw. Versiunea cu cinci usi va fi in showroom-uri din octombrie-noiembrie. Sunt sanse mari ca i40 cu cinci usi sa aiba un tip de caroserie asemanator unui sedan, dar sa dispuna de haion ca un hatchback (a cincea usa, ca la Skoda Octavia).

i40 va concura cu modele precum Volkswagen Passat, Opel Insignia si Ford Mondeo.

O noutate interesanta in gama Hyundai o va reprezenta crossoverul Veloster, un automobil de nisa despre care presa auto internationala a scris ca va concura cu Volkswagen Scirocco. Oficialii Hyundai spun insa ca masina va fi un CUV (Compact Utility Vehicle), descriere ce-l plaseaza mai degraba ca rival pentru Citroen DS4. Inca nu exista fotografii oficiale cu Veloster, ci doar niste poze spion din care nu se intelege mare lucru.

Veloster va fi lansat in Romania in aprilie 2011, urmand sa-si faca debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011.

Cel mai mic si mai ieftin automobil Hyundai, i10, vine din ianuarie-februarie 2011 cu mici modificari (facelift).

Pe langa acestea, Hyundai mai are o surpriza: un sedan de clasa C (compact). Desi inca nu i se cunoaste numele si nici nu exista inca trasaturi de design anuntate de constructor, acest automobil promite sa revolutioneze segmentul sedanurilor compacte, dominat de modele precum Renault Fluence, Skoda Octavia, Volkswagen Jetta si Ford Focus.

Hyundai i40CW (sursa - autoblog.it)

Lasa un comentariu