Acasa Revista Presei Revista presei, 6 oct: Rabla a intrat in ultimul ceas. Americanii inaspresc testele de siguranta auto

Revista presei, 6 oct: Rabla a intrat in ultimul ceas. Americanii inaspresc testele de siguranta auto

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Masinile electrice sunt o solutie promitatoare, insa abia dupa ce avansul tehnologic va conferi bateriilor fiabilitate si durabilitate, astfel incat sa poata fi lansate pe piata in deplina siguranta, a spus pentru HotNews.ro seful proiectului Honda Jazz hibrid, Kohei Hitomi.

Piata auto din Romania va continua sa scada si in prima jumatata a anului viitor, cresterea fiind asteptata in ultimul trimestru din 2011, fiind necesari 3-4 ani pentru a ajunge din nou la nivelul din 2009, considera Nicoleta Gerea, directorul de vanzari si dezvoltare retea Toyota Romania, scrie wall-street.ro.

Tichetele „Rabla” mai sunt valabile 50 de zile, titreaza antena3.ro.

Spre deosebire de europenii de la EuroNCAP, americanii de la NHTSA vor inaspri dramatic testele de siguranta prin marirea vitezei si sensibilizarea manechinelor de test pentru promovarea vehiculelor cu adevarat sigure, potrivit automarket.ro.

Pentru al treilea an la rand, Fiat Automobile a fost desemnata cea mai ecologica marca din Europa, relateaza voom.ro.

Inmatricularile Dacia in Spania au crescut de trei ori la noua luni, la 15.559 autoturisme, de la 5.193 unitati in aceeasi perioada a anului trecut, cel mai mare avans in randul marcilor prezente pe aceasta piata, potrivit Asociatiei spaniole a constructorilor de automobile si camioane ANFAC, citate de MEDIAFAX.

Lasa un comentariu