Acasa Mitsubishi Mitsubishi recheama in service aproape 300 de SUV-uri Outlander vandute in Romania

Mitsubishi recheama in service aproape 300 de SUV-uri Outlander vandute in Romania

de Adrian Mitrea

Mitsubishi Outlander (sursa - Mitsubishi)

Importatorul Mitsubishi in Romania, compania M Car Trading, recheama in service 295 de unitati Outlander echipate cu motor diesel de 2 litri, din cauza faptului ca s-ar putea deteriora cablajul computerului motorului.

Nu au fost inregistrate incidente, insa producatorul auto nipon ia aceasta masura corectiva preventiv, prin importatorul sau local si prin dealerii din tara.

Posibila fixare necorespunzatoare a cablajului calculatorului de motor poate intra in contact cu dispozitivul antifurt si poate conduce la deteriorarea izolatiei cablajului, prin frecare, a anuntat M Car Trading.

Reparatia va dura circa o jumatate de ora, iar costurile acestui recall va fi suportat de constructor, ca in cazul oricarei alte actiuni de rechemare in service.

In acest an, mai multe marci prezente pe piata din Romania au apelat la campanii de rechemare in service, pentru probleme diverse. Constructorii care au identificat defectiuni la masinile produse sunt Chevrolet, Jaguar, Fiat, Kia, Renault, Toyota, Opel, Peugeot, Nissan, Volvo, Honda si acum si Mitsubishi.

Lasa un comentariu