Acasa Revista Presei Revista presei, 1 apr.: Schimbare de directori la Porsche Romania. Greva la RATB

Revista presei, 1 apr.: Schimbare de directori la Porsche Romania. Greva la RATB

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Nadia Crisan, managing director al McGuireWoods, firma de PR si consultanta a Ford Romania, si Paul Flanagan, managing director al Companiei Nationale de Vanzari au intrat de la 19 martie in boardul Ford Romania, scrie Ziarul Financiar.

Aproximativ 400 de angajati RATB au declansat, miercuri noapte, un protest spontan in fata autobazei Titan din Capitala, nemultumiti ca li s-au redus veniturile salariale, ei amenintand ca de joi dimineata ar putea sa nu mai iasa pe trasee daca nu primesc garantii ca vor lua aceiasi bani, informeaza MEDIAFAX.

Marcile Volkswagen si Audi din cadrul Porsche Romania, cel mai mare jucator de pe piata de profil, isi schimba de astazi conducerea, informeaza Ziarul Financiar.

BMW ar putea inlocui modelul M6 cu unul nou, care sa concureze cu Audi R8, potrivit unui raport al publicatiei Autocar.co.uk. Noul vehicul ar urma sa aiba sub capota un propulsor V8 si un aspect similar cu cel al conceptului Vision Efficient Dynamic, potrivit stiriauto.ro.

Oamenii de afaceri Dan Besciu si Sorin Vulpescu, patronii restaurantelor Golden Blitz din Capitala, frecventate si de presedintele Traian Basescu, au intrat cu brandul Golden Blitz pe piata taxiurilor, relateaza Ziarul Financiar.

Intr-una din cele mai sarace tari din lume, Etiopia – unde penele de curent sunt ceva obisnuit – o companie locala a lansat o masina electrica ce costa intre 12.000 si 15.000 de dolari, scrie BBC, informatie preluata de HotNews.ro.

Lasa un comentariu