Acasa Revista Presei Revista presei, 9 feb.: Dealerul IPSO va fi cumparat de bulgari. Salon moto la sfarsit de martie, la Romaero

Revista presei, 9 feb.: Dealerul IPSO va fi cumparat de bulgari. Salon moto la sfarsit de martie, la Romaero

de Adrian Mitrea

Autoritatile europene in domeniul concurentei au autorizat statul suedez sa garanteze un imprumut de 400 milioane euro pe care producatorul auto Saab il ia de la Banca Europeana pentru Investitii in vederea redresarii, informeaza HotNews.ro.

IPSO Automobile, dealer al marcilor Renault Nissan Dacia si fost importator al marcii franceze inainte de 2001, parte a grupului de firme IPSO, urmeaza sa fie achizitionat de catre grupul bulgar Eurohold, fiind prima tranzactie de acest fel de pe piata auto locala, scrie Ziarul Financiar.

Chevrolet Cruze are putea da nastere unui model de performanta care sa poarte titulatura SS, unei versiuni ecolgice si a unui coupe cu patru usi. Toate cele trei modele vor debuta undeva in urmatorii trei ani, relateaza automarket.ro.

„Vand Dacie 1300 (sau voucher) pentru programul rabla, in conditiile legii”, „Vand voucher pentru programul Rabla 2010″ sau Vand voucher/tichet pentru rabla” – asa incep sute de anunturi de mica publicitate de pe Internet. Cei care detin o masina de 10-20 sau chiar 30 de ani o pot vinde acum chiar si la o valoare tripla, scrie zf.ro.

Asociatia Motociclistilor din Romania anunta organizarea primei editii a Salonului de Motociclism al AMR (SM-AMR), in perioada 26-28 martie 2010, in hala 107B a intreprinderii Romaero Baneasa din Bucuresti, informeaza voom.ro.

Lasa un comentariu