Acasa Evenimente Poli Auto Fest 2023 – cum arată și ce poți vedea

Poli Auto Fest 2023 – cum arată și ce poți vedea

de Adrian Mitrea

Poli Auto Fest 2023 se bucură de vreme bună și de un număr record de expozanți. Practic, majoritatea mărcile auto sunt prezente într-un mod sau altul la eveniment. Fie că vorbim de reprezentare prin importator, dealer sau parcuri de mașini rulate, cele mai multe branduri active pe piața din România pot fi găsite la evenimentul din curtea Universității Politehnice București. Perioada de desfășurare a Poli Auto Fest 2023 este între 19 și 21 Mai.

Dintre noutățile absolute, se remarcă Hyundai IONIQ 6, dar și noul Ford Bronco. De asemenea, sunt expuse și câteva mașini clasice din Țiriac Collection.

Prezența brandului BMW este destul de extinsă, cu modelul BMW XM – cel mai extravagant SUV al mărcii – și cu limuzina electrică BMW i7 (fix exemplarul care a fost la Best Electric Car in Romania – ediția 2023 și despre care am vorbit AICI și AICI). De asemenea, BMW M3 Touring (break) este și el expus la Poli Auto Fest 2023.

Mercedes-Benz Trucks România expune chiar un camion electric la eveniment.

Există și o zonă în care oamenii pot mânca. Expozanții se arată mulțumiți de organizare și de colaborarea cu studenții.

În linii mari: e de bine, atmosfera e plăcută. Sunt câteva mașini foarte noi sau în premieră națională, iar oportunitățile de networking dintre studenți și companiile auto sunt mai la îndemână ca niciodată.


1 comentariu

instapress.ro 11 septembrie 2023 - 10:21

Este o veste excelenta sa auzim ca Poli Auto Fest 2023 ofera o experienta diversificata tuturor viitorilor si prezentilor pasionati auto. Desigur, atractivitatea soferilor si a companiilor auto este in crestere si Poli Auto Fest 2023 ofera ocazia de a le descoperi mai bine. Felicitari tuturor organizatorilor si participantilor!

Reply

Lasa un comentariu