Acasa Romania Aspirator Sharp SA-VP 4001, ideal pentru mașină

Aspirator Sharp SA-VP 4001, ideal pentru mașină

de Adrian Mitrea

Tipul de aspirator Sharp SA-VP 4001 se dovedește ideal pentru mașină (dar și pentru casă) grație puterii mari și autonomiei ridicate (60 minute). Piața aspiratoarelor cu tehnologie de 24 V începe să se aglomereze tot mai tare, iar Sharp încearcă să convingă prin performanțe ridicate, preț mai redus decât al concurenților și prin gama largă de accesorii cu care este livrat în standard.

Am văzut pentru prima dată acest tip de aspirator într-un review pe evmarket.ro. Apoi i-am contactat pe cei de la casoteca.ro pentru detalii suplimentare și pentru un parteneriat. După cum veți observa, acest aspirator Sharp se găsește doar în anumite magazine online, nu peste tot.

Există variante cu autonomie de 30 sau 60 de minute pentru acest aspirator Sharp. Ca și în cazul mașinilor electrice, autonomia mai mare este de preferat.

Am realizat un test de aspirare pe covorașe din material textil, pe BMW i3 și Volkswagen ID.3.

Clipul cu acest aspirator Sharp SA-VP 4001 este asociat acestui articol, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Covorașele din material textil reprezintă o alegere tot mai răspândită și în România. Ele rețin mai bine murdăria în ele, iar astfel particulele de praf și excremente nu mai sunt spulberate prin mașină de sistemul de climatizare. Astfel, prin aspirare periodică, interiorul mașinii se poate menține mai curat, iar asta contribuie și la o stare de sănătate mai bună. Mai puțină murdărie în mașină = mai puțină murdărie în plămâni.

Bateria aspiratorului Sharp SA-VP 4001 este de tip litiu-ion. Ea oferă aparatului o autonomie de 60 de minute. Motorul este economic, tip inverter, silențios. Filtrul e lavabil, iar colectarea murdăriei se face într-un recipient din plastic ce poate fi golit ușor.


Realizarea acestui material a fost posibilă cu sprijinul Sharp și casoteca.ro, fără ca sponsorul să impună conținutul (textul / mesajul).


Lasa un comentariu