Acasa Audi Audi e-tron Sportback 55 quattro, prezent în MOONCITY

Audi e-tron Sportback 55 quattro, prezent în MOONCITY

de Adrian Mitrea

Audi e-tron Sportback 55 quattro – SUV-coupe electric de 300 kW / 408 CP – este prezent în MOONCITY din Băneasa Shopping City. Mașina stă expusă o perioadă limitată de timp. Scopul este de a face cunoștință cu publicul interesat de mașini electrice, în afara unui showroom al mărcii. Acest automobil este versiunea de caroserie coupe cu patru uși a vârfului de gamă Audi din segmentul SUV-urilor electrice.

Prezența acestui Audi în MOONCITY arată determinarea mărcii de a ajunge și la clienți care în mod tradițional nu vizitează showroom-uri auto.

MOONCITY E-Mobility Lounge este amplasat într-un mall cu trafic mare – Băneasa Shopping City. În acest loc sunt expuse, pe perioade limitate de timp, automobile electrice ale Volkswagen Group. Totodată, sunt expuse și soluții de încărcare pentru acasă ori birou.

Astfel, cine este interesat de un Audi e-tron Sportback 55 quatro, poate primi și informații complete despre soluțiile de încărcare, de la specialiștii MOON. Acest brand, MOON, face parte din Volkswagen Group și este specializat în soluții de încărcare pentru mașini electrice.

Audi e-tron Sportback 55 quattro – 10 km/minut

Ca mașină electrică, Audi e-tron Sportback 55 quatro impresionează prin performanțele de încărcare. Mașina este capabilă să se încarce de la 10% la 80% în 26 de minute (la stații de 150 kW putere). Curba de încărcare este plată, în jurul valorii de 144 kW, pe toată durata încărcării.

Cu energia astfel obținută, în cele mai puțin de 30 de minute, mașina poate parcurge între 200 și 250 de kilometri.

Grosier spus, Audi e-tron Sportback 55 quatro se încarcă cu 10 kilometri pe minut.

Autonomia totală a modelului (omologată WLTP – TEH) este de 373 km, ceea ce înseamnă că inclusv în viața de zi cu zi acest model se poate apropia de 400 km autonomie.

Audi e-tron Sportback 55 quatro este dotat cu o baterie litiu-ion de 86,3 kWh (net). Bateria furnizează energia necesară celor două motoare electrice (câte unul pe fiecare axă). Ele au o putere combinată de 300 kW / 408 CP și un cuplu maxim de 664 Nm.

Acest automobil atinge 100 km/h, cu start de pe loc, în 5,7 secunde. Asta în condițiile în care masa mașinii este în jurul valorii de 2,5 tone.

Fișa modelului Audi e-tron Sportback 55 quattro expus în MOONCITY poate fi descărcată de AICI. Ea include și o simulare de finanțare.



Realizarea acestui material a fost posibilă cu sprijinul Audi România.


Lasa un comentariu