Acasa Evenimente SUV Fest 2021, gata de start. Sesiuni de test drive off-road la Ciolpani

SUV Fest 2021, gata de start. Sesiuni de test drive off-road la Ciolpani

de Adrian Mitrea

SUV Fest 2021 e gata de start și reunește 12 mărci. Sesiune de test drive pentru clienți și potențiali clienți au loc pe traseul off-road din Ciolpani (TCS Racing Park), unde mașinile pot fi puse la încercare într-un mediu sigur pentru participanți. Cei interesați pot merge la eveniment în baza înscrierii (gratuite) pe site-ul evenimentului.

Mărcile implicate în proiectul SUV fest sunt Audi, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jeep, KIA, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Suzuki și Toyota. Fiecare marcă are cel puțin un model reprezentativ disponibil pentru test drive pe circuitul de off-road de la Ciolpani.

În total sunt patru trasee amenajate pentru teste. Aceste trasee sunt realizate de oameni cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Printre modelele speciale disponibile pentru test drive se numără Mercedes-Benz Clasa G, Isuzu D-MAX, Audi Q7 și multe alte SUV-uri populare.

Important este că cei interesați pot experimenta mașinile pe trasee off-road, într-un mediu sigur și controlat. Clienții pot astfel lua o decizie de cumpărare mai bine informată.

Activități la SUV Fest 2021

Există și o zonă de expunere a mașinilor în aer liber, o zonă de terasă și mâncare, o zonă de relaxare, o zonă pentru copii și, desigur, parcare.

Zona de mâncare reunește unele dintre cele mai importante food-trucks ale momentului. Este vorba despre Mexican Bizness, Umami Food Truck, MeatBusters, Plescavita Van, Zobuian și Mixology.

Prima zi a evenimentului (23 Iulie) este cu circuit închis și este dedicată dealerilor auto și partenerilor. Zilele de 24 și 25 Iulie (Sâmbătă și Duminică) sunt dedicate clienților, potențialilor clienți, curioșilor și împătimiților de off-road.

În serile de Vineri (23 Iulie) și Sâmbătă (24 Iulie) sunt organizate proiecții de film în aer liber.

La Ciolpani există și un traseu off-road pentru biciclete.

În 2021 SUV Fest se află la prima ediție. Situația pandemică din acest moment permite desfășurarea evenimentului în condiții foarte bune.


Lasa un comentariu