Acasa MINI Retrofit interesant pentru MINI. Stopurile Union Jack pot fi montate pe toate modelele Hatch și Cabriolet din a treia generație

Retrofit interesant pentru MINI. Stopurile Union Jack pot fi montate pe toate modelele Hatch și Cabriolet din a treia generație

de Adrian Mitrea

Stop MINI Union Jack (sursa – MINI)

Modelele MINI Hatch (F56, F55) și MINI Cabriolet (F57) de generația a treia au primit în primăvara lui 2018 un facelift foarte vizibil mai ales în partea din spate, la nivelul stopurilor. Acestea au căpătat un design tip Union Jack, pe mașinile care au fost comandate cu faruri opționale cu LED, iar MINI a anunțat că aceste stopuri pot fi montate și pe modelele fără facelift, ca retrofit.

„Restilizarea MINI s-a bucurat de o primire excelentă în întreaga lume. Noile stopuri cu designul steagului Union Jack au ieşit poate cel mai mult în evidenţă, ilustrând perfect spiritul britanic al mărcii. Ca urmare a cererii mari, acum toţi clienţii MINI Hatch şi MINI Cabriolet din ce-a de-a treia generaţie îşi pot instala aceste stopuri în service, ca retrofit. Soluţia este disponibilă exclusiv pentru a treia generaţie MINI, modelele Hatch şi Cabriolet, şi se poate executa la orice service autorizat MINI fără pierderea garanţiei. Operaţiunea de schimbare este una simplă şi rapidă, necesitând mai puţin de o oră pentru instalare, ulterior fiind necesară şi o reprogramare software”, a anunțat MINI.

Preţul recomandat pentru componente este de 1600 Lei + TVA, fără manoperă, potrivit producătorului.

Pe lângă designul spectaculos, sistemul de stopuri vine şi cu iluminare LED completă pentru toate funcţiile: semnalizare, lumini de marşarier, lumini de stop şi stopul de ceaţă. Se asigură astfel o iluminare puternică şi clară.

Soluţia de retrofit este disponibilă pentru toate modelele MINI Hatch cu 3 uși (F56), MINI Hatch cu 5 uşi (F55) şi MINI Cabriolet (F57) de generaţia a 3-a, produse până în Martie 2018.

Modelele produse după Martie 2018, dacă nu au fost comandate cu faruri LED, pot beneficia şi acestea de soluţia de retrofit.

Versiunea restilizată a celei de-a treia generații de modele MINI Hatch și Cabriolet a fost expusă în premieră națională la SIAB 2018.

Deși este o marcă de nișă, MINI este tot mai populară în România, în primele șase luni din 2018 fiind înmatriculate circa 250 de mașini noi, în creștere cu aproximativ 150% față de aceeași perioadă a anului 2017.

Și pe piața second hand cererea pentru MINI este în creștere, în primele șase luni din 2018 fiind înmatriculate circa 700 de mașini rulate, în creștere cu 40% față de primul semestru din 2017.

1 comentariu

Rahova 10 iulie 2018 - 13:29

1900 de lei pentru două stopuri… cine se cred aștia? se aruncă la prețuri mai rău ca hotelierii din Mamaia.

Reply

Lasa un comentariu