Acasa MINI Cea mai mare flotă de MINI din România și Europa de Sud-Est: 135 de mașini branduite glo

Cea mai mare flotă de MINI din România și Europa de Sud-Est: 135 de mașini branduite glo

de Adrian Mitrea

MINI încheie 2017 pe piața auto românească cu o livrare record, 135 de mașini, cu o valuare estimată de 0-100.ro la peste 2,5 milioane euro. Toate aceste mașini, 120 de MINI Cooper cu 5 uși, plus 15 MINI Cooper D Countryman, sunt branduite glo, fiind cumpărate de British American Tobacco (BAT).

„Sfârşitul de an a marcat vânzarea unei flote fără precedent pentru BMW Group România şi dealerul MINI Automobile Bavaria Group: 135 de autovehicule MINI devin flota oficială a glo, cel mai nou și mai inovator produs de încălzire a tutunului destinat fumătorilor adulți din portofoliul British American Tobacco, liderul pieței tutunului din România. Flota va fi compusă din 120 de modele MINI Cooper Hatch 5 uşi şi din 15 MINI Cooper D Countryman”, a anunțat BMW Group România, într-un comunicat de presă.

Aceasta este o vânzare de flotă fără precedent pentru BMW Group România şi dealerul MINI Automobile Bavaria Group. Acest eveniment marchează două recorduri absolute pentru BMW Group România: este cea mai mare flotă MINI din Europa de Sud-Est, cea mai mare flotă BMW Group în România şi, implicit, cea mai mare livrare punctuală către un client. Cele 135 de automobile s-au livrat pe parcursul a două săptămâni, în lunile noiembrie şi decembrie 2017.

Noile modele MINI intrate în flota BAT vor fi folosite de echipa glo din întreaga țară.

MINI Cooper glo (sursa – BMW Group Romania)

Richard Widmann (BAT) si Wolfgang Schulz (BMW Group Romania) (sursa – BMW Group Romania)

3 comentarii

Bavarezul 19 decembrie 2017 - 20:19

Bani aruncat pe fereastra. Masina net inferioara oricarei compacte de traditie gen golf. In afara de motorul bmw in rest e o masina care se vrea extravaganta si nesimtit de scumpa.

Reply
Daniel 21 decembrie 2017 - 13:44

Crezi ca BAT a cumparat-o pentru cat de masina e? Trebuie sa fie „cool” ca sa faca oamenii si copiii sa fumeze si sa le umfle lor profiturile. Tutunul este singurul produs vandut in mod legal despre care se stie clar ca te omora, incet si sigur, asa ca nu au probleme cu banii.

Reply
eu eu 29 martie 2018 - 13:36

Bravo Daniel, bine punctat.

Reply

Lasa un comentariu