Acasa Evenimente Salonul Auto Bucuresti & Accesorii se muta de la Romaero Baneasa la Romexpo, in halele noi

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii se muta de la Romaero Baneasa la Romexpo, in halele noi

de Adrian Mitrea

Editia 2017 a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se va tine in acest an (2-12 noiembrie) in halele noi de la Romexpo, aflate inca in constructie in acest moment. Asadar, cel mai relevant eveniment auto destinat prezentarii noilor modele se muta de la Romaero Baneasa, unde s-a tinut pana acum in mod traditional, in cele mai moderne spatii de prezentare pe care le va avea Romania. Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) sprijina evenimentul, ceea ce inseamna ca exista sanse ca noua Dacia Duster si noul Ford EcoSport sa fie prezentate ca premiere nationale (tutusi aceste modele nu sunt inca oficial confirmate).

In acest an Salonul Auto Bucuresti & Accesorii se afla la a XV-a editie, implinindu-se 24 de ani de la prima editie (au fost ani in care evenimentul nu s-a tinut).

„Prin continuarea parteneriatului cu ACAROM pentru editia de anul acesta a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii ne dorim prezentarea catre publicul larg si publicul specialist a tuturor noutatilor din domeniul auto fabricate sau importate in Romania. Acest parteneriat exprima dorinta ambelor entitati, ACAROM si Premium Expo, de a aduce si prezenta in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii a cat mai multor produse si tehnologii auto.

ACAROM, Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, reprezinta interesele a 158 de societati comerciale care desfasoara activitati in industria de automobile si este cea mai puternica asociatie din domeniul auto din Romania. Companiile membre se ocupa de conceptia, fabricarea si comercializarea de automobile, materiale, componente, module, parti din automobile, sau realizeaza servicii legate de automobile precum si echipamente pentru fabricarea si intretinerea automobilelor.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017 va avea asadar loc in perioada 2-12 noiembrie in cea mai noua si mai moderna locatie din tara, adecvata unui eveniment de asemenea anvergura, respectiv pavilioanele nou construite din complexul Romexpo, Bucuresti.

Problema unui spatiu de expunere modern pentru evenimente auto a fost mereu ridicata de organizatori, de marcile auto si de public la editiile trecute ale SAB & A, toate partile dorindu-si un loc mai modern pentru acest salon. Iata ca in 2017 se petrece schimbarea asteptata de ani de zile. Noile pavilioane sunt inca in constructie in incinta Romexpo, ele urmand sa fie finalizate in luna septembrie. Practic SAB & A va fi primul eveniment care se va tine in noile spatii de evenimente de la Romexpo.

2 comentarii

MONICA 4 noiembrie 2017 - 15:50

Bună ziua! As dori sa știu daca participa și noul Duster la S.I.A.B 2017?

Reply
Adrian Mitrea 4 noiembrie 2017 - 22:03

Nu.

Reply

Lasa un comentariu