Acasa Alfa Romeo VIDEO: Alfa Romeo Giulia in actiune. Rival pentru BMW Seria 3 si Jaguar XE

VIDEO: Alfa Romeo Giulia in actiune. Rival pentru BMW Seria 3 si Jaguar XE

de Adrian Mitrea

Alfa Romeo Giulia marcheaza reintoarcerea marcii premium italiene la rotile motrice spate si, mai mult decat atat, renasterea Alfa Romeo in sanul marii familii Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Alfa Romeo Giulia concureaza pe piata cu BMW Seria 3, Jaguar XE, Mercedes-Benz Clasa C si Audi A4. Iata un scurt clip cu Giulia in actiune.

Italienii de la Alfa Romeo n-au mai avut demult o masina care sa se conduca atat de bine si care sa poata concura de la egal la egal cu modelele enumerate mai sus. FCA a reusit, din toate punctele de vedere, sa puna Alfa Romeo in agenda cumparatorilor de masini premium de segment D.

Specificatiile complete ale masinii din imagini pot fi consultate AICI, iar articolul nostru publicat cu ocazia lansarii in Romania a Giulia poate fi citit AICI.

Alfa Romeo Giulia din acest clip are o versiune de echipare intermediara, denumita Super, iar motorizarea este, de asemenea, una intermediara in gama diesel: 2.2 180 CP. Acelasi propulsor de 2,2 litri turbo diesel mai este oferit in versiuni de 150 CP si 210 CP.

De asemenea, AICI poti vedea versiunile Alfa Romeo Giulia disponibile in Romania.

10 comentarii

Rivalul 2 iulie 2017 - 21:54

Rival pentru cine? Say what? 🙂 🙂 🙂 Poate pentru Hyundai, Kia, Seat…

Reply
Eium elutsium 3 iulie 2017 - 10:47

(…) Alfa a fost o incantare chiar si pentru enzo ferarri. (…)
Says who…(…), nu say what…engleza de cocalar. (Mesaj editat de 0-100.ro deoarece aduce injurii la adresa altui cititor)

Reply
marivalachus 3 iulie 2017 - 12:01

sint doua expresii diferite:
1. say what = (in rom. colocviala) ce, ma?,cu sensul „ce spui/vorbesti” expriminad mirarea fata de cele spuse
2. says who = cine vorbeste, cu accent sugerat pe lipsa de cunostinte a celui care face afirmatia.

Reply
Hondarul 3 iulie 2017 - 13:44

in google translate, poate, prietene. Says who? se traduce(ca expresie) cine o spune? Sau cine spune chestia asta? In sensul ca nu exista..
Say what o intalnesti fix nicaieri in limba engleza, crede-ma, ca expresie si in nici un caz ca: Ce ma?
ce spune baetul ala mai sus, comparand alfa cu kia sau hyundai..indica f clar completa lui ignoranta. Nu cred ca a vazut vreo alfa pe viu dar sa mai si conduca una! In general, fanii astia de bmw, audi, vw nici nu au permis. Sunt niste pustani cu mucii curgand pe piept, eroi de net, luptatori ai tastaturii.
Asa, pe logica ipochimenului, nici honda, toyota, mazda, subaru, mitsu nu exista in fata bmw 🙂

Reply
Spidi 3 iulie 2017 - 12:18

Ai dreptate. Nu se poate compara Alfa romeo cu Bmw pt. ca Alfa romeo este facuta de Fiat, care de obicei este in prima jumatate a clasamentelor de fiabilitate. Bmw de obicei este la coada. http://www.telegraph.co.uk/motoring/news/9815860/German-cars-lose-out-in-reliability-survey.html. Nici macar cu Hyundai/Kia nu se poate compara din acelasi motiv. Visul romanilor ca nemtii fac masini fiabile este chiar asta, un vis.

Reply
bancher 3 iulie 2017 - 14:35

Alfa Romeo este sub BMW seria 3, cam din toate punctele de vedere: tinuta de drum, motorizari, comfort, demaraj. Personal nu cred ca acest model se va vinde prea bine pentru ca este oferit la acelasi pret ca BMW seria 3…doar impatimitii marcii vor da buzna sa isi ia. Mie personal nu imi plac deloc plasticele din usi, tari si cu aspect ieftin, care amintesc de Fiat Tipo.
Cat despre fiabilitate, BMW este peste Fiat (care e cea mai putin fiabila marca din Europa).

Reply
Spidi 3 iulie 2017 - 16:35

Mai toate testele arata ca Giulia Quadrifoglio este peste toate masinile din segment (Un exp: https://www.youtube.com/watch?v=WGAU7aFMFwQ&t=3s). Bmw-urile atat de iubite de romani, in lumea auto sunt considerate masini fara personalitate si fara feeling. Pe langa asta au probleme grave de fiabilitate, ca toate masinile nemtesti. Over engineered pieces of crap, cum le numesc americanii.

Reply
bobo 4 iulie 2017 - 10:14

sunt teste pro si contra, insa directia si tinuta de drum sunt castigatoare la alfa vs bmw in marea majoritate a comparatiilor. cat despre pret, cu tot cu reducerea oferita, alfa iese cu cateva mii mai ieftina. Dar romanii compara intodeaua bmw ul chel sh cu orice alta masina non germana noua si atunci devin brusc fani impatimiti ai bavarezilor. Apoi aduc argumentul impozitului la 2.2.
A spune ca alfa e facuta de fiat e ca si cum ai zice ca skoda face Lamborghini, ca tot in grupul vag sunt.
Per total, seria 3 e o masina exceptionala, insa e foarte bine ca alfa revine in acceasi liga.

Reply
Boom 3 iulie 2017 - 14:42

Alfa Giulia nu mai este făcută de Fiat,este făcută de Alfa in colaborare cu cei de la Ferrari si Lamborghini.

Reply
Spidi 3 iulie 2017 - 16:42

Alfa parte din grupul Fiat, la fel ca Ferrari si Maserati. Lamborghini n-are legatura, face parte din grupul VAG.
Pt. crearea Giuliei Quadrifoglio, se pare ca Fiat a adunat cei mai buni ingineri din grup. Si se vede.

Reply

Lasa un comentariu