Acasa BMW VIDEO: Doi moldoveni cu un BMW X6 ne arata cat de frumoasa e Romania, iarna

VIDEO: Doi moldoveni cu un BMW X6 ne arata cat de frumoasa e Romania, iarna

de Adrian Mitrea

BMW X6 M50d (sursa - BMW)

Stanislav Cociorva si Ecaterina Cernei, din Republica Moldova, cunoscuti si ca neat.graphics, au trecut la Vest de Prut sa creeze scurt-metrajul Frozen Romania. Ei au filmat in zece locuri din tara, timp de doua saptamani, parcurgand in total 2.500 km cu un BMW X6 M50d.

„Dupa ce am filmat in Romania in timpul verii ne-am dorit mult sa facem un nou proiect iarna. Am folosit experienta obtinuta din calatoriile anterioare si am selectat locatii care arata diversitatea naturii si repere culturale din Romania”, a spus Katya (Ecaterina Cernei).

„Vremea a fost cea mai mare provocare in timpul calatoriilor noastre. In special serpentinele acoperite de zapada si gheata. BMW X6 M50d nu este doar o prezenta impresionanta in film, dar ne-a si purtat catre locatii aproape inaccesibile si ne-a ajutat sa realizam proiectul fara niciun compromis. Indiferent de cat de extreme au fost conditiile de iarna sau cat de dificile au fost drumurile de munte, mereu am ajuns la destinatie”, a spus Stanly (Stanislav Cociorva).

Cei doi moldoveni au filmat:

  • Parcul Natural Bucegi: Cheile Zanoagei, Cheile Tatarul Mare, Lacul Bolboci, Drumul National 713.
  • Fagaras: Transfagarasan si drumuri invecinate, varful Vanatoarea lui Buteanu, saua Caprei, varful Iezer.
  • Castele: Castelul Peles, Castelul Bran, Cetatea Rasnov.
  • Altele: raul Olt, cheile Bicazului

2 comentarii

Mada 10 aprilie 2017 - 10:15

Exact astea sunt niste filmari care pot promova un brand de tara. Din pacate nu au pile printre politicieni ca sa fie bagati in seama. Comparati filmarile astea cu clipul lui Mazare si al Loredanei pentru promovarea statiunii Mamaia.

Reply
dodoi 29 septembrie 2017 - 14:59

Eu unul de pe drumurile pe care au aratat ca au fost nu am vazut nevoia unui bmw x6. As zice ca orice masina cu cauciucuri de iarna ar fi putut sa mearga pe unde au mers ei. Dar imaginile filmate cu drona sunt frumoase!

Reply

Lasa un comentariu