Acasa Industrie Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara are un nou director, Ralf Luchs

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara are un nou director, Ralf Luchs

de Adrian Mitrea

Ralf Luchs (sursa - Continental)

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara are un nou director general in persoana lui Ralf Luchs. Unitatea produce in principal display-uri, instrumente de bord, unitati de control pentru airbag-uri si are peste 1.300 angajati. Ralf Luchs il inlocuieste pe Franciscoxavier Pujol, care a condus uzina timp de trei ani.

Inainte sa preia managementul fabricii din Timisoara, dr. Ralf Luchs a ocupat functia de director de productie start-up al Continental Automotive in Calamba (Filipine). El a ocupat diferite pozitii de conducere in mai multe fabrici din Germania, printre care se numara Ingolstat si Nurenberg, avand in total o experienta de peste 20 de ani in cadrul Continental.

„Fabrica de componente electronice din Timisoara a cunoscut o evolutie extraordinara de la inceperea productiei, in anul 2006. Livram 15 milioane de unitati in fiecare an. Lucram zi de zi la dezvoltarea industriei auto si furnizam produsele noastre pentru clientii Continental din intreaga lume. Folosim echipamente si tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicati proiectelor la care lucreaza. Toate acestea conduc la o crestere constanta si organica a locatiei prin adaugarea de noi activitati, responsabilitati si tehnologii ale viitorului”, a spus Ralf Luchs, intr-un comunicat de presa.

Parte a retelei globale a centrelor de productie a componentelor electronice din concernul Continental, fabrica din Timisoara produce in principal display-uri, unitati de control airbag si instrumente de bord. Fabrica are peste 1.300 de angajati si a livrat peste 60 milioane de componente clientilor in cei peste 10 ani de activitate.

Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope si ContiTech, corporatia a inregistrat in anul 2016 o cifra preliminara de afaceri de 40,5 miliarde euro si are in prezent peste 220.000 de angajati in 56 de tari.

In ceea ce priveste Continental in Romania, in perioada 1999-2015, concernul a investit 1,13 miliarde euro in activitatile din tara.

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor in Bucuresti.

Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajati si si-a marit echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania.

Fransiscoxavier Pujol (sursa - Continental)

1 comentariu

Carcotasu' 27 martie 2017 - 01:33

Doamne ajuta. Daca mai statea mult FXP pe meleagurile mioritice baga fabrica sus-mentionata in faliment.

Reply

Lasa un comentariu