Acasa Curiozitati Documentarul „Cursa Vietii Mele” dedicat pilotului roman Marin Dumitrescu vine si pe DVD

Documentarul „Cursa Vietii Mele” dedicat pilotului roman Marin Dumitrescu vine si pe DVD

de Adrian Mitrea

Marin Dumitrescu si Alexandru Seremet (sursa - 0-100.ro)

Documentarul „Cursa Vietii Mele”, povestea lui Marin Dumitrescu, o legenda unica a motorsportului romanesc, este acum disponibil pe DVD, dupa ce a debutat pe marele ecran intr-un proiect special anul trecut, chiar la anivesarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu. Proiectul aduce in prim plan povestea unei vieti dedicate in totalitate sportului cu motor pe un parcurs de peste 50 de ani.

Marin Dumitrescu este multiplu campion national al Romaniei, cu peste 30 de titluri de campion in raliu, viteza in coasta si circuit, cu modele Jeep, BMW, FIAT si Dacia. Legenda lui merge insa dincolo de perfromantele de la volan.

Marin Dumitrescu a continunat pregatind echipe si automobile pentru competitii si formand campioni de motorsport.

„Cursa Vietii Mele” este definit de marturisirile pline de umor ale lui „Nea Marin” si se remarca printr-o serie de imagini de arhiva foarte valoroase, multe uitate de publicul romanesc.

Alti trei reprezentanti ai motorsportului romanesc sunt prezentati in povestea marelui campion, destinul acestora fiind influentat in mod direct de actiunile lui Marin Dumitrescu.

Claudiu David, BMW International Senior Driver Trainer, povesteste cum a adormit in garajul familiei Dumitrescu reparandu-si masina de curse, Stefan Vasile, triplu campion national de raliuri, descrie cum a invatat sa piloteze avandu-l in dreapta pe Nea Marin, iar Titi Aur, probabil cel mai titrat pilot roman din toate timpurile, reda exemplar admiratia pentru Marin Dumitrescu si ce a insemnat sa aiba un astfel de model in viata.

Documentarul poate fi achizitionat din Librariile Carturesti si de la Academia Titi Aur. Suplimentar, poate fi comandat on-line de pe carturesti.ro sau BMWblog.ro. Pretul de vanzare recomandat este de 60 lei.

Pe 19 ianuarie 2017 Marin Dumitrescu a implinit 98 de ani si continua sa fie inspiratie si model pentru pasionatii de motorsport.

Lasa un comentariu