Acasa BMW Schimbari in departamentul de design al BMW: Jozef Kaban va fi seful de design al marcii, dupa ce a trecut pe la Bugatti si Skoda

Schimbari in departamentul de design al BMW: Jozef Kaban va fi seful de design al marcii, dupa ce a trecut pe la Bugatti si Skoda

de Adrian Mitrea

BMW i8 (sursa - BMW)

BMW are parte de schimbari importante si, in egala masura, interesante in departamentul de design al marcii. Dupa ce Karim Habib a anuntat ca paraseste postul de sef de design al marcii BMW, cu nici o luna in urma, noul sef de design a fost confirmat in persoana lui Jozef Kaban, omul care a lucrat la designul Bugatti Veyron si al gamei Skoda.

O alta schimbare interesanta in cadrul marcii BMW este faptul ca designerul Domagoj Dukec se va ocupa de designul modelelor i si M. Dukec a lucrat in trecut pentru Volkswagen si Citroen, insa este de cativa ani in sanul echipei de designeri BMW.

Conducerea designului la nivel de BMW Group ramane sub Adrian van Hooydonk. Schimbarile de mai sus sunt valabile strict pentru marca BMW.

Nu cu mult timp in urma si la marca MINI (detinuta de BMW Group) au existat schimbari, Anders Warming, seful de design, parasind marca pentru o alta, mai necunoscuta: Borgward.

Lasa un comentariu