Acasa Curiozitati Un sofer a uitat unde a parcat. A cautat masina 5 zile in Manchester, insa a fost gasita dupa 6 luni

Un sofer a uitat unde a parcat. A cautat masina 5 zile in Manchester, insa a fost gasita dupa 6 luni

de Adrian Mitrea

Locuri de parcare (sursa - 0-100.ro)

Ni se intampla uneori sa uitam unde am parcat, iar senzatia ca cineva ti-a furat masina iti taie picioarele timp de 1-2 secunde. Ei bine, un sofer a cautat masina timp de cinci zile in Manchester, unde venise la un concert, a esuat in a o gasi, apoi a declarat-o pierduta sau furata. Sase luni mai tarziu soferului i-a fost gasita masina fix in locul in care parcase initial si pe care, evident, il uitase.

Aventura acestui sofer a inceput in Scotia, in iunie 2016, cand a imprumutat BMW-ul unui prieten sa vina la un concert Stone Roses pe stadionul Etihad din Manchester. Soferul a parcat intr-o parcare supraetajata, a mers la concert, iar la intoarcere si-a dat seama ca a uitat unde a parcat, relateaza Manchester Evening News.

Omul ar fi petrecut cinci zile in Manchester cautand masina prin diverse parcari publice, dar fara succes. Dupa aceste cinci zile a declarat masina pierduta ori furata.

Dupa circa sase luni, pe 31 decembrie 2016, politia a gasit o masina aparent abandonata intr-o parcare. In scurt timp au aflat ca este, de fapt, masina BMW pierduta in urma cu sase luni.

Soferul si proprietarul masinii au fost anuntati ca masina a fost gasita. Dupa calculele aparute in presa britanica patania va costa aproximativ 5.000 lire, atat cat costa parcarea pe o durata atat de mare de timp.

Daca aceasta situatie pare hilara, in istoria omenirii exista persoane care au patit-o si mai grav. Un sofer din Munchen, Germania, a parcat candva in 2010, cand avea 31 de ani. A mers la o petrecere si cand a vrut sa se intoarca la masina a constatat ca aceasta nu mai este unde credea ca o lasase.

Automobilul a fost gasit dupa doi ani, cand cineva a observat ca tichetul de parcare este expirat. Masina se afla la peste 3 kilometri distanta de locul in care soferul credea ca a lasat-o.

Lasa un comentariu