Acasa BMW Parteneriat inedit intre BMW si Vector: Cele doua companii au lansat o editie speciala a smartwatch-ului Vector, inspirata de BMW i

Parteneriat inedit intre BMW si Vector: Cele doua companii au lansat o editie speciala a smartwatch-ului Vector, inspirata de BMW i

de Adrian Mitrea

Vector Watch BMW i (sursa - BMW)

Producatorul auto premium german BMW si compania romaneasca Vector, cunoscuta pentru ceasul inteligent Vector Watch, au batut palma pentru un parteneriat inedit: o editie speciala a ceasului, inspirata de gama de masini BMW i. Ceasul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numarul exemplarului (150 in total) fiind gravat pe lateral. Cureaua este stantata cu logul BMW i si este realizata din aceeasi piele folosita exclusiv in industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarca prin faptul ca este tratata cu un extras natural din frunze de maslin, eliminand utilizarea de substante chimice.

Parteneriatul inedit vine la un an de la lansarea in Romania a Vector Watch si a gamei BMW i (i3 si i8).

„BMW i este mai mult decat un brand de automobile. BMW i este construit pe baza unui angajament pentru dezvoltare durabila ce se regaseste in fiecare detaliu: fabricatie, materiale folosite, asa cum este si pielea tratata cu extras din frunze de ulei de masline, structura automobilului, eficienta, modelul de utilizare si procesul de reparatii si reciclare”, a declarat Dana Popescu, director de marca BMW i in Romania.

Colaborarea dintre Vector Watch si BMW i se bazeaza pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit si care se disting printr-o eficienta remarcabila. Ceasul are o autonomie de 30 de zile – remarcabila pentru un smartwatch, iar BMW i3 este masina electrica cu cea mai mare autonomie disponibila oficial in Romania, avand totodata si cel mai redus consum de energie (kWh/100 km) din segmentul sau.

Vector Watch BMW i (sursa - BMW)

„Parteneriatul alaturi de o companie de renume asa cum este BMW, cu o experienta de 100 de ani, ne valideaza inca o data dorinta si efortul de a oferi clientilor nostri produse si servicii ce creeaza o experienta memorabila”, a spus Rares Florea, director comercial in cadrul Vector.

Vector Watch a fost lansat pe 25 de piete in acest an, iar echipa de dezvoltare a introdus noi functionalitati ce raspund atat nevoilor unui public generalist, cat si asteptarilor venite din partea comunitatilor sau a unor segmente de public de nisa.

„Introducerea unei colectii de ceasuri editie limitata vine intr-un moment potrivit, produsul aducand un suflu nou”, a spus Rares Florea.

Vector Watch este ceasul recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile, fiind compatibil cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone. Cu peste 100 de fete si aplicatii ce se pot descarca in mod gratuit din magazinul virtual Vector Watch, fiecare interfata se poate personaliza cu informatii relevante (de la ultimele noutati bursiere, pana la starea vremii si evenimentele din calendar).

Vector Watch BMW i (sursa - BMW)

Utilizatorii Vector Watch isi pot urmari activitatea fizica sau somnul, pot alege melodia preferata direct de pe ceas sau isi pot chiar comanda o noua calatorie cu o masina Uber, toate acestea fara a mai folosi telefonul mobil. Tot de pe ecranul ceasului, utilizatorii pot citi in timp real cele mai noi informatii  de pe conturile de Facebook, Twitter sau Instagram si isi pot vizualiza e-mailurile si mesajele primite pe WhatsApp sau prin SMS.

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition a inceput sa fie disponibil (precomanda) incepand cu 10 noiembrie in magazinele fizice si online Orange Romania si eMag, iar livrarile vor demara la inceputul lunii decembrie, pretul fiind de de 549 euro.

Versiunile obisnuite ale Vector Watch costa intre 1.050 si 2.100 lei. Un articol interesant despre Vector Watch dupa un an de la debutul pe piata poti citi AICI.

Vector Watch BMW i (sursa - BMW)

Lasa un comentariu