Acasa Skoda Asa arata Skoda Octavia restilizata, pe piata din 2017

Asa arata Skoda Octavia restilizata, pe piata din 2017

de Adrian Mitrea

Skoda Octavia Facelift (sursa - Skoda)

Skoda a prezentat o versiune restilizata a celei de-a treia generatii Octavia, care aduce schimbari la nivel estetic si la capitolul tehnologii. Comercializarea versiunii restilizate va demara la inceputul anului 2017. Octavia este cel mai bine vandut model Skoda, din 1996 si pana in prezent fiind comercializate peste cinci milioane de masini sub acest nume. In Romania Skoda Octavia este cel mai bine vandut automobil de import.

Din punct de vedere estetic, cea mai notabila schimbare este la nivelul farurilor, care nu mai sunt acum dintr-o bucata. De asemenea, la interior se remarca un nou sistem multimedia, cu ecran de 9,2 inch in configuratia de top (sistemul Columbus).

Toate cele trei sisteme multimedia disponibile – Bolero, Amudsen si Columbus – beneficiaza de ecrane capacitive capabil sa raspunda si la atingere foarte delicata, spune Skoda. Pentru Columbus exista functie de hotspot si exista un modul pentru a integra un SIM necesar conexiunii la internet de mare viteza.

In gama de motorizari se remarca doua propulsoare pe benzina, 1.0 TSI (115 CP) si 1.4 TSI (150 CP), si doua diesel, 1.6 TDI (115 CP) si 2.0 TDI (150 CP).

Sistemul DCC (Dynamic Chassis Control) permite soferului sa aleaga intre mai multe moduri de condus (Comfort, Normal si Sport), avand efect asupra modului in care raspund directia, pedala de acceleratie si suspensiile.

Gama de jante include mai multe versiuni cu diametru cuprins intre 16 si 18 inch.

Skoda Octavia Facelift (sursa - Skoda)

Skoda Octavia Facelift (sursa - Skoda)

Skoda Octavia Facelift (sursa - Skoda)

Lasa un comentariu